Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (21)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A tak sa Mr.Mannhatana nakoniec podarilo chytiť senátorovi, aby ho nakoniec premohla Trieu, ktorá predtým zachránila svojho otca Adrana Veidta, aby ju ten nakoniec pomohol zastaviť a mohol skončiť vo väzení za útoky na New York, ktoré spôsobil aby zachránil ľudstvo pred jadrovou vojnou...11x rasistické a xenofóbne prasa, ktoré v seriály šíri nenávisť k ľuďom bielej farby pleti a ku kresťanom zobrazí kresťanský kríž, ktorý sa na konci rozpadne. Síce to na malú chvíľu akože zmení, keď sa svet nechystajú obsadiť belosi ale číňanka, ale nakoniec po vode ako Kristus chodi ako inak afroameričanka. Chcel by som vidieť výsledky IQ testov rasistických prasiat, ktoré tomuto seriálu a tejto epizóde dali plný počet bodov, ale čo už.Keď si väčšinu mozgových závitov odpálite užívaním marihuany tak je nakoniec Vaše vnímanie reality niekde úplne mimo. Tak rasistický podtext a takú náboženskú neznášanlivosť som ešte nevidel, a to som si pozrel aj Hotel Rwanda o genocíde afroamerického kmeňa iným afroamerickým etnikom a ten bol teda neznášanlivosti plný. ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborné zakončení (lepší poslední scénu si mimochodem fakt nevím představit), které umně spojilo všechny příběhové linie a přineslo skvěle napsané velkolepé i intimní momenty, stejně jako milé pomrkávání na komiks. Zvlášť co se Ozymandiase týče. Lindelof vytvořil funkční, chytré a komiksový vesmír uctivě rozšiřující pokračování, které dokázalo propojit stará témata a motivy s těmi novými v nelineárním, komplexním a skvěle odvyprávěném příběhu. A navíc série byla téměř bezchybná i po formální, řemeslné stránce (jen škoda toho ne úplně vizuálně povedeného pana modrého). PS: Who Watches The Watchmen? Lube Man! ()

Reklama

aR3Zz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finálový díl série řadím k těm lepším. Překvapivě uzavřel/spojil většinu témat a dějových linek (to jsem takhle průhledně opravdu nečekal) a to navíc způsobem, který divák vytušil už z předchozího dílu. Takže šlo vlastně jen o vizuální zpracování a vyobrazení toho, jakým způsobem budou zápletky předloženy divákovi do očekávaných konců. i s humornými scénkami to nakonec nebylo špatné. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naozaj jediné čo oceňujem, je že sa to uzatvorilo a malo to aký taký zmysel. Presná vízia sa podariť naplnila a aj sa stretli staré známe postavy. Inak je to pre mňa utrpenie sledovať, čo za z niečoho čo úprimne milujem stalo. Tento hybrid môže baviť neznalcov predlohy. Neviem si predstaviť niekoho kto má predlohu rád, aby tomuto nadšene tlieskal hoci to bolo spravené na úrovni. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Logické "doťuknutie" predchádzajúceho deja, kde je všetko na svojom mieste, ale nijako zvlášť neohúri. Ale opäť bacha, treba si zase počkať na záverečné scény, ktoré urobia aj z finále originálu podívanú a výsledkom je skutočne prekvapivý záver. Ten uzatvára dokonale celú sériu, ale môže slúžiť ako slušný oslý mostík k sérii druhej, pričom to tvorcovia vymysleli tak šalamúnsky, že ak k nej nedôjde, svet sa nezrúti. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama