Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (51)

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lindelof mi po Cowboys & Aliens, Premetheusovi (Lost radšej rátať nebudem - musel by som na ARO pre zlyhanie orgánov s permanentnou sračku s grcaním) dojebal aj môj najoblúbenejší comics. Snyderovi Watchmeni boli pre každého, ale "doba sa zmenila" ako spieva Dylan v úvode filmu - nech žije korektnosť s Planétou O-PÍČ! Veď čo by to bolo dneska za produkciu, keby sa nespomenulo lynčovanie negrov alebo židov?! Chýbal mi tam už len Black Panther a jeho "Waka-waka-wakanda forever"! Lindelof je proste taký showrunner jako ja kozmonaut! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Komiksovú predlohu nepoznám, film samozrejme áno, ale aj tak som si radšej vôbec nepredstavoval, ako by mohol vyzerať seriál. A dobre som urobil, aj ty som si predstavil všeličo iné, len nie to, čo som videl na obrazovke. Zatiaľ tu máme iba obmedzený počet postáv pôsobiacich v obmedzenom prostredí a k tomu ešte výborný epilóg. Každých desať minút je napriek tomu pilot úplne iný a predpokladám, že to možno v tomto duchu bude pokračovať aj ďalej. On dokonca nie je ani nakrútený tak, aby vás ihneď namotal, k tomu zrejme príde až neskôr. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zakomplexovná liberálna americká nula menom Lindolof vytvorila svet, v ktorej sa spájajú všetký úvahy liberálneho fašistického odpadu z USA do jedného. Čierna policajná šéfke rozkope bieleho muža v policajnej cele, na stene je historická snímka bejzbalového týmu zloženého z hráčov čiernej farby pleti a aby bol kontext zmýšľania tohto úbohého rasistického odpadu spoločnosti dokreslený, vo filme sú rasistami iba belosi. Nehovoriac o fakte, koniec patrarchátu, čierna mamba policajtka rozmláti ktoréhokoľvek belocha. Traumu zo svojho dvojmilimetrového liberálneho chvostíka si americký liberálny fašista rieši ešte v momente, keď sa komunistický Vietnam uvádza ako členský štát Spojených štátov neoliberálnonacistických. Úbohé, bez možnosti obľúbiť si či zapamätať jedinú postavu, uviazlo to na hranici medzi pokusom o steampunk a tým, že úbožiak Damon Lindelof vlastne nevie, či viac neznáša to že je amík alebo beloch. Strašná fraška. ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Damon Lindelof... co víc si můžu přát. Toho chlapa žeru a jeho předchozí seriály Lost a Leftovers mě dokázaly okouzlit takovým stylem, že to nedokáže jen tak někdo. Jeho styl se přiznám miluju a Watchmeni mají úžasný náběh, který bude zajímavější a zajímavější... o tom nemám sebemenší pochyb. Už teď z toho nemůžu spustit oči. HBO zase dokazuje svoji velkou kvalitu, jakou mají, co se týče produkce. Strašně dobře se na seriál kouká. No a ten skvěle podmanivý soundtrack nemá chybu. Extrémně se těším na zbytek a nemůžu se dočkat, co dalšího předvede Lindelof. P.S. Ačkoliv jsem jako fanoušek Zacka Snydera stále neviděl jeho filmovou verzi, tak i tak jsem si zde všiml odkazu na jeho film a zajímalo by mě, jestli se jedná o pokračování jeho filmu. :-) BTW komiks Alana Moora je mistrovské dílo. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa

Pro mě prozatím obrovské zklamání. Po velice povedené Umbrella akademy a excelentím The Boys jsem si říkal, že Watchmen pojedou v nastavených kolejích.... Šeredně jsem se ale zmílil. Unavené, pomalé, nudné, divné postavy bez špetky charizmatu.Prostě těžký podprůměr. Dám tomu šanci, už jen proto že film považuji za jeden z nejlepších komixových předělávek. za mě v tuhle chvíli 41% ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama