Reklama

Reklama

Hilda

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(34)

Když se nebojácná a svobodomyslná Hilda vydá ze svého domova v čarovném lese do města, narazí na nové přátele, dobrodružství a magické bytosti. (Netflix)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (2)

Hilda (2018) 

,,You must understand that your action have consequences" ,,Musíš pochopiť že tvoje činy majú dôsledky". Je nielen veta ktorú Hilde povedala jej mama ale tiež najlepší opis seriálu. Mám rád štýl keď sa seriál tvári veľmi epizodicky ale pohľadom bezvýznamná epizóda môže mať dopad na neskorší dej tak že to celé pôsobí dosť realisticky napriek tomu že na svete kde sa to odohráva není realistické nič. Nie nejde o Hildinu fantáziu, všetko sa to v tom svete deje. Hilda dievča vyrastajúce v lese prechádza dôležitou časťou života, musí sa presťahovať do mesta, naučiť sa socializovať a fungovať tam, popritom sa prejavuje jej divoká stránka keď rieši veci ktoré obnáša mať mesto v strede fantasy krajiny trolov, jej pričinením (s kvapkou náhod) sa jej život bude meniť a ona si musí zvyknúť na to aký je život. Svet je úplná magorina inšpirovaná severskou mytológiou ktorú to prekvapivo dobre dodržiava s bonusom vlastných nápadov. ()

Chapter 5: The Troll Rock (2018) (S01E05) 

Jediné čo mi vadilo že ako mohlo všetkým tak dlho trvať aby im došlo že majú v miestnosti príšerku ktorá robí ten bordel a zvaľovali to na Hildu len za to že sa to snažila chytiť asi 5 minút. ()

Reklama

Reklama