Reklama

Reklama

David (Bobby Soto) je výbercom výpalného pre jedného z najväčších drogových bossov v Los Angeles prezývaného Čarodejník, ktorý riadi svoj rozsiahly zločinecký podnik z väzenia. Spolu so svojím parťákom Creeperom (Shia LaBeouf) denne obchádzajú prevádzky a obchody, aby sa uistili, že všetci majitelia zaplatili a majú vyrovnané účty s mafiou. Pri jednej rutinnej pochôdzke však dvojicu zastaví starý nepriateľ. Do mesta sa vrátil dávny Čarodejníkov rival Conejo (Jose Conejo Martin), ktorý je pripravený prebrať mu biznis. V podsvetí vypukne neľútostná vojna znepriatelených gangov o územie, pričom brutálny Conejo sa neštíti použiť akékoľvek zbrane a prostriedky. Prvými obeťami útoku nepriateľa sa stanú členovia širokej Davidovej rodiny, jeho manželka Alexis, strýko Louis a napokon aj unesené deti. David musí naverbovať bojovníkov zo spriatelených gangov, aby s ich pomocou Coneja zastavil a pomstil svoju rodinu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

ramislav

ramislav (hodnotenie, recenzie)

Vcera jsem to sjel na netflixu. Atmoska vyborna, pribeh jedno velke klišé, ale to me nevadilo, necekal jsem totiz od toho moc. Co me ale nejvic nasralo, bylo kompletni zazdeni postavy, kterou hral Shia. Jeho vyraz silence byl super. Cekal jsem, kdy tam nekoho poradne vystrili a ono hovno. Totalne nevyuzitej potencial. SPOILER - delal tam celou dobu akorat devku typkovi, kteremu oteviral dvere a delal sofera :D Demence. Radsi bych ho videl na misto hlavniho hrdiny. Slabe 2 hvezdy no co uz

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Necakal som vela ale ze to bude az taka sracka som fakt necakal. Verbal to opisal trefne.

Brooks

Brooks (hodnotenie, recenzie)

Trailer nestrhne, ale atmošku má. Shia na tú úlohu nesedí kvôli svojej postave, ale stačí sa mu pozrieť do toho šialeného ksichtu a hneď je jasné, že to uhrá.

Súvisiace novinky

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (viac)

Reklama

Reklama