Reklama

Reklama

Daniel Sloss: Live Shows

(TV film)
všetky plagáty
Veľká Británia, 2018, 120 min

Réžia:

Ryan Polito

Scenár:

Daniel Sloss

Hrajú:

Daniel Sloss

Obsahy(1)

Komik Daniel Sloss dokáže najít vtip i ve velmi temných situacích, od hluboce osobních po opravdu neuctivé. (Netflix)

Recenzie (8)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Rozpráva rýchlo a veľa a príliš dlho. Hoci je výkon, že to nevzdá po hodine ako bežná časť komikov. Len by to mohlo byť aj o inom než prstoch v riti, vložkách strap-onoch, ovulácii, ejakulácii a kto vie, čo ešte. Strašne nahusťuje jednu tému ako ústrednú, lebo tak sa dnes robia "zaručené" vtipy. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Dark aj Jigsaw sú výborné. Sloss je ukážkou že 26 ročný týpek z VB dokáže nasrať do srdca a rozosmiať pri témach pri ktorých by ste smiech normálne nemali očakávať ako rovnako nekorektný Bo Burnham z USA. Briti skrátka idú prudko a nekompromisne za pointou. Serú na to koho urazia a koho sa dotknú. A v súčasnosti potrebujeme viacej takýchto komikov. Bo Burnhama mám rád. Ale k zamysleniu ma ešte nedoviedol. Danielovi sa to podarilo. Držím palce ďalej. Toto boli veľmi príjemne a poučné dve hodinky. ()

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

Já Slosse miluju. Obě tyto show (a plno dalších) jsem měla to štěstí vidět živě a teď si je, díky Netflixu, můžu pouštět stále dokola. Díky tomu jak je mladý, se má stále ještě kam vyvíjet a posouvat. Co show to slzy smíchu. Daniel nediskriminuje a dělá si legraci úplně ze všech a ze všeho. Můj nejoblíbenější stand up comic. 5*! ()

Oralfabet 

všetky recenzie používateľa

Kdyby neustále nemluvil o tom, jak černý a nekorektní jeho humor je, obecně se tolik neopakoval, a nesnažil se občas vytřískat z některých vtipů, víc, než v nich bylo, bylo by to fakt celkem boží. Takhle spíš jen nadprůměrné, na Boa to třeba fakt nemá. Ale celá ta jigsaw analogie v druhé epizodě (proč to vůbec jsou 2 epizody a ne dva různé stand up speciály?) se mu fakt povedla. ()

HenryIvan 

všetky recenzie používateľa

Človek sa až divý, že dokáže čas od času stále nájsť komika, ktorý stojí za to. Verte mi, Daniel Sloss alebo aj Sloss Ness Monster, IS THE SHIT. ()

Reklama

Reklama