Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (66)

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Tá tvár síce irituje, ale schizofrenickú a sebapoškodzujúcu dievčinu to hrá dobre. Preškoda zbytočného režiséra, ktorý nevie vtlačiť silné autorské prvky, ale zároveň ešte ako tak odoláva šedému priemeru. Ťahúňom sú mu ústredná trojica, ktorá to musí hrať celé až do krátkeho ale osudového konca. Film je kružnicou točiacou sa okolo osi. Kde sa začiatok začína točiť doľava a hore sa obráti a príde do cieľa sprava, s maličkosťou, že si to ústredná trojica vymení. Až na jeden detail bijúceho srdiečka. Film našťastie nie je komediálny ani humorný, vnáša skôr pocit civilnej depresie a snahe robiť rozhodnutia, ktoré akoby vypadli z reálneho sveta, možno aj z vášho. Klamstvo je absolútnou a kategorickou súčasťou každého dňa, tu však so sebou nesie krásne viditeľné dôsledky. Záver je kratulinký, avšak sirény nikdy nezneli lepšie. Príjemný film, ktorý vlastne vôbec neprirazil do sedadla (videné 17.02.2021, BDrip) ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Potřebujete pomanželskou terapii? No, tak to stačí počkat, až vaše dítě někoho zabije a vy se to budete snažit ututlat. Ale bacha, pokud je to spratek, který si ničeho neváží, může se to celý zvrhnout. Nejvíc jsem si užívala ty momenty, kdy byla puboška nevděčná. Ona nebyla zmatená nebo raněná, ona byla za to všechno sobecky nevděčná, takže veškeré špatné věci nechala na rodičích a jejich nekonečné naivitě. Takže otázkou tedy zůstává: jak dlouho to vydrží a jak dlouho to projde? A sblíží se během společných úklidových pracích? Všechno by bylo dobrý a tak nějak předvídatelný. Až tedy na ten konec. To bylo, jo to bylo. Proto nakonec ta čtvrtá hvězda, za to jak to dopadlo, co se odhalilo...vlastně fajn "rodinný film"  :) ()

Reklama

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Tak takovou dceru bych taky chtěl. Film má krásný nápad a je ukázkou sobectví. Bohužel tam jsou tak nudná místa, že vás to občas to nutí vypnout. Konec byl však famozní a to se mi líbilo, hodně. Takže dávám o hvězdu víc než by si to zasloužilo. Joey King je fajn herečka, taková nematná neslaná, ale fajn. Ps. věděli jste že dělá i modelku? dnes se asi bere každý ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Fotrík si ide s dcérenkou autíčkom, keď tu zrazu uvidia stáť na zastávke jej kamošku Brit, tak jej ponúknu odvoz. A tu sa začína zápletka, ktorá má mimoriadne vyvrcholenie a za ten koniec proste patrí filmu hodnotenie vyššie, ako len „modré“. Nebolo to dokonalé a hlavne afektovaný výkon Joey King mi veľmi nerezal, ale proste ide mi o príbeh. A nech som by som očakával akékoľvek varianty, toto ma ako prvé určite nenapadlo. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý triler, ktorého hlavnou doménou je príbeh alebo lepšie povedané záverečný devastačný zvrat, ktorý bol jednak za mňa nečakaný, ale na prekvapenie aj vcelku logický, pochopiteľný a dal predchádzajúcemu dianiu úplne nový rozmer. Holt, rodičia spravia všetko preto aby ochránili svoje deti a teenageri sú proste teenageri aj so všetkými svojimi problémami, rebéliami a klamstvami...  Blumhouse zase raz trafili do čierneho. 70% ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)
  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)

Reklama

Reklama