Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Julii Robertsovej som nikdy nedokázal prísť na chuť. Nikdy mi nepripadala sexi a i jej herecké nadanie sa mi vždy videlo mierne povedané chabé. Vychrtnutá, afektovaná čúza s hubou veľkou ako vráta od stodoly. Ani herec Richard Gere na mňa počas svojej kariéry nedokázal spraviť dojem. Nudný, drevený pajác. No a presladené romantické chujoviny amerického režiséra Garryho Marshalla ma veru nikdy nebavili. Takže sa vlastne sám sebe čudujem, že snímku "Nevesta na úteku" dávam dve hviezdičky. ** ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Nic nehovoriaca romanticka patlanina medzi Gere-m /mne nesympaticky herec/ a Juliou Roberts /mne sympaticka herecka/ obaja chceli znovuozivit hit ako bola pretty Woman. A reziser Marshall je opat len za rutinera bez kuska invencie a ozivenia nudneho deja. Ani krasna Julia Roberts nezachranila film od 40 % ()

Reklama

megan017 

všetky recenzie používateľa

Narozdíl od opěvované Pretty Woman, mě tohle příjde jako mnohem přijatelnější romantický film. Především hlavní mužský hrdina má charaktér. Není to jen boháč, co z nějakého důvodu chce být s prostitutkou, je pořádně sarkastický, držkatý, není z hlavní hrdinky hned paf, vlastně jí zprvu vůbec nemá rád a postupem času si k ní vyvíjí hlubší vztah. Tenhle typ romantiky, co netlačí na pilu mě osobně sedí víc. ()

WoWoW 

všetky recenzie používateľa

Chemie mezi hlavními postavami s tváří Julie a Richarda funguje, ale to je tak asi vše co v téhlé romantické komedii funguje. Většina vtipných scén, není tak vtipná, jak bych si představoval. Pretty Woman jednoduše zůstane nadobro jejich nejlepším společným filmem. Nevěsta na útěku je jen slabý odvar. ()

moviebuff42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Po tomhle filmu jsem ztratil jakoukoliv naději se světem. Zničilo mě to. Ten film 90 minut k něčemu spěje aby pak někdo strhnul prudce volant a dostal se k  "Gere a Roberts jsou na konci spolu". Což vzhledem k ničemu co se stalo předtím nedává žádný smysl. Plakal jsem. Nad tím jak tohle mohl někdo dovolit. Prosím nekoukejte se na to nikdo. Možná jsem skončil s filmy po tomto zážitku. Těšilo mne, zjišťovat kam se lidstvo posouvá skrze toto médium. Děkuji a nashle. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 152,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 309,5 mil. (NIRO)
  • Na začátku filmu můžeme slyšet píseň „I Still Haven't Found What I'm Looking For“ od U2. Když jede Ike (Richard Gere) autem za Maggie (Julia Roberts), můžeme slyšet píseň „Maneater“ od Daryl Hall & John Oates. Během závěrečných titulků pak zní píseň „You Sang To Me“ od Marca Anthonyho. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené