Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (229)

Shaleman 

všetky recenzie používateľa

Příliš nastavovaná a předvídatelná kaše, která se marně snaží vyrovnat Pretty Woman, ale nedaří se ji to absolutně v ničem. Gere a Roberts splňují vše na průměr, což tomuto filmu bohatě stačí, vtipy nejsou moc vtipný, i když malé děti by se jim možná zasmály a romantika...ta snad tenhle film ani neviděla! ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Nie je to sice taka srdcovka ako film Pretty Woman,ale aj tak sa mi to velmi lubilo a hlavnym dovodom je,ze jednoducho Julia Roberts a Richard Gere k sebe pasuju,je medzi nimi chemia,su stvoreni pre seba i na romanticke komedie,k tomu sa pridala aj pekna hudba a pre mna je vysledkom pat hviezd...:-) ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Maggie třikrát uteče svým ženichům od oltáře a z jejího příběhu se stane novinový hit. Ike Graham je totiž novinář, který z vyslechnuté hospodské informace napíše atraktivní článek, kterým se chce znovu dostat do přízně redakce. A tak se Ike do Maggie zamiluje a já měl následovat jejího příkladu a měl jsem od tohoto filmu rovnou utéct. 40% ()

Chip89 

všetky recenzie používateľa

Pokus o něco podobného jako je Pretty woman. Bohužel tohle už se nepovedlo. Klasika na tenhle způsob s Julii Roberts a Richardem Gerem je jen jedna a tohle je spíše směšná zkouška toho jak vydělat nějaké peníze. Tři hvězdičky dávám pouze za to, že tam v hlavních rolích hrají oni dva a těch si jako herců vážím. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Baví mě ty negativní reakce, ačkoli je to naprosto stejně přeslazená romkom jako Pretty Woman a navíc překvapivě s poněkud realističtějším základem. Na Richarda beru, Julča hraje velmi dobře zase někoho úplně jiného, než obyčejně, nejde v žádném případě o kopii Vivian, takže co řešíte? Že princ nakonec dostal nabídku k sňatku od princezny? Bóže. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Výraz „ptakopyska“, který Julia Roberts (Maggie Carpenter) předvádí, byl do filmu přidán poté, co režisér Garry Marshall viděl herečku, jak tento obličej dělá na jeho vnoučata, aby je pobavila. (Sfaxia)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama