Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (229)

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Julia a Richard jsou hodně dobří herci, takže asi jen těžko něco pokazí. Tady taky nic nezkazili, ale přesto jsem od tohoto filmu chtěla více a jaksi jsem to nedostala. Prostě klasická romantická komedie, kterých už tady bylo snad milión, komedie, na kterou se ale i přesto dá dívat a užít si to, i když je někdy až moc sentimentální, komedie, která už zkrátka nemá čím překvapit... ()

Zevon 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelný, prostinký, neosobní film. Už vidím novináře, jak se žene sepsat reportáž o náně, která to evidentně nemá v hlavě v pořádku, tahá se s kdekým a je tak pitomá, že místo, aby si jen užila, potřebuje se co nejdříve okydlit, načež si to rozmyslí a tím je zajímavá. Kdejaký Portorikánec z Brooklynu by tomu pisálkovi poskytl stokrát lepší námět, než znuděná americká káča, která si zjevně plete životní hodnoty. Vydržel jsem na to koukat jen s nejvyšším sebezapřením - pitomější klišé se nevyskytuje ani v piškotových příbězích z horských oblastí německé produkce - nejdříve se nemají rádi, potom on ji a ona jemu věší bulíky, což končí, samozřejmě jak jinak, než zase chomoutem. Je to nechutné. Proč lidi koukají na takové zhovadilosti, opravdu netuším. Jediný pocit, který ve mně, ale zato během celého filmu, trval, byl urvat kus trubky od plynu a cáknout oba po hlavě. Vážení, jsem rád, že i v tomto případě zvítězil v sobě hnusný cynismus a to ani nevíte jak. ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Amíci nahodili britské úsmevy a vzniklo čosi na polceste k obom krajinám a ich chápaniu ako má vyzerať romantická komédia. A takto vznikla strelená záležitosť, kde sa márne snažím uveriť hlavnému páru a ešte viac mám problém porozumieť ľuďom z mestečka. Tí, aj napriek vedomiu čo to šovinistické prasa v podaní Gerea predstavuje, mu otvárajú náruč a pomaly ho po piatich minútach pozývajú k štedrovečernému stolu. Deje sa tu niečo tak odstrihnuté od reality, až mi to vadilo aj na pôde filmu. A ak v tom režisér Pretty Woman videl odkaz, že sa po svete pohybujú ľudia, pre ktorých je jednoduché si získať tých druhých, tak si vybral nesprávny scenár alebo nesprávnych hercov a možno oboje. ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

To,čo perfektne fungovalo v Pretty Woman medzi Richardom a Juliou som v tomto filme nedokázala nájsť. Márna snaha o oživenie toho, čo im už raz prinieslo úspech obrovských rozmerov a celý dej, herci, scény aj film boli také nezáživné, že to nezachránili ani deti skáčuce po Gerovi či samotný Gere utekajúci za autobusom v snahe dobehnúť svoju lásku,ktorá ma nevýslovne otravovala svojím neustálym a nemožným zbabelským utekaním... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Trocha mi to pripomína Mlčanie jahniat.“ Marshall, Elizondo, Gere a Julia Roberts sa po trháku Pretty Woman chceli stretnúť, ale na dvojku to nevyšlo a tak vznikla Nevesta na úteku. Je to svižná, milá stávka na istotu pre romanticky naladených divákov na sobotný večer. Škoda len, že skvelý začiatok (s koňom) vyšumí do neurčitej atmosféry ničoty. Každopádne, ak milujete šarmantného Gerea a usmievavú Juliu Roberts, neváhajte. Príjemne ma prekvapilo, že z filmu cítiť, ako si všetci rozumeli, takže mnohé scény sú po hereckej stránke oveľa podarenejšie, ako by som si myslel, ak by som len čítal scenár. Ale druhý Nothing Hill to nie je. A že už ten nebol geniálny. Diváci boli po "novom Pretty Woman" každopádne zjavne hladní, takže nečudo, že pri rozpočte 70 miliónov celosvetovo zarobil 309. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama