Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 152,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 309,5 mil. (NIRO)
  • Na začátku filmu můžeme slyšet píseň „I Still Haven't Found What I'm Looking For“ od U2. Když jede Ike (Richard Gere) autem za Maggie (Julia Roberts), můžeme slyšet píseň „Maneater“ od Daryl Hall & John Oates. Během závěrečných titulků pak zní píseň „You Sang To Me“ od Marca Anthonyho. (griph)
  • Výraz „ptakopyska“, který Julia Roberts (Maggie Carpenter) předvádí, byl do filmu přidán poté, co režisér Garry Marshall viděl herečku, jak tento obličej dělá na jeho vnoučata, aby je pobavila. (Sfaxia)

Reklama

Reklama