Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý a úspešný biznisman Edward Lewis (Richard Gere) sa zoznámi s Vivian Wardovou (Julia Robertsová), prostitútkou z Hollyvoodskeho bulváru, a pretože ho sympatická mladá žena zaujme, najme si ju najprv na celú noc a neskôr dokonca na celý týždeň za prísľub 3-tisíc dolárov. Hoci ich stretnutie malo zostať v rovine obchodno-sexuálnej, postupne medzi nimi vzniká vzťah, v ktorom zvíťazí vzájomná náklonnosť a láska. Hoci to medzi nimi nie je bez problémov, obaja sa začínajú pod vplyvom toho druhého meniť, hľadať nové životné ciele a názory. Kým Vivian si uvedomuje, že práca pouličnej prostitútky nie je to pravé a život ponúka oveľa viac lepších príležitostí, Edward spozná, že dávať je niekedy lepšie ako brať a tvoriť je lepšie ako ničiť, aj keď sa na to nedá zarobiť... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (59)

Súvisiace novinky

ČSFD Award pro Jamese Newtona Howarda

ČSFD Award pro Jamese Newtona Howarda

04.04.2017

Přední skladatel instrumentální filmové hudby James Newton Howard obdržel v neděli 2. dubna z rukou Martina Pomothyho "ČSFD Award" za "Oblíbeného skladatele dobrodružných soundtracků". Průlomovým… (viac)

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama