Reklama

Reklama

Road Games

Trailer 1

Obsahy(1)

Jack (Andrew Simpson) a Véronique (Joséphine de la Baume) cestujú po Francúzsku. Jedného dňa im zastaví vodič, ktorý dvojici ponúkne odvoz, prespanie v jeho dome, i odvoz na ich vytúžené miesto. Pár ponuku príjme a stáva sa svedkom podivuhodného života staršieho manželského páru. Dozvedia sa, okrem iného, i o sériovom vrahovi, ktorý sa potuluje po neďalekých cestách a zabíja nevinných stopárov. Zdá sa, že noc v luxusnom sídle ich ochráni, lenže vrah je bližšie, než by sa mohlo zdať. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (16)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Stráviteľný thrillerík, ktorý síce prekuknete po polhoďke, no dá sa to vydržať vďaka krásnej Joséphine de la Baume. Tá v podstate zachraňuje celý film, lebo vyložene nesympatický hlavný hrdina toho veľa nespraví. Veľmi je citeľné, že potenciál je premrštený a dalo sa z toho vydolovať oveľa viac, no bohužiaľ... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Toto som si pozrel omylom, pretože som si pôvodne myslel, že idem pozerať tento austrálsky triler z roku 1981 s Jamie Lee Curtis a nakoniec šlo „len“ o francúzsko-britský triler z roku 2015. Ale neľutoval som, nebolo to zlé. Hlavne úvodnú hodinu. Síce neoriginálne, ale natočené tak, že ste si neboli na istom, že o čo vlastne presne ide. Táto neistota sa podieľala na napätí, čo je OK. OK boli i sympatickí herci s dobre napísanými, ťažko odhadnuteľnými postavami. A našincovi príde určite fajn „povedomá“ výprava horúceho leta na francúzskom vidieku. A potom (zhruba od úteku z domu) to príde. Peklo. Naháňačka okolo stohu slamy je niečo, čo som si myslel, že vo vážnom filme nikdy v živote neuvidím, ale na samostatnú knižku by stačila i úžasne prehajdákaná puška, ktorá nie a nie byť patrične využitá voči adekvátnej situácii. Ako-tak ma v strašnom (nie strašidelnom) finále uchlácholila aspoň séria prekvapivých twistov. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pekne natočený, na oko mysteriózny a twistovitý „road suspense“ thrill, zasadený do očiam lahodiaceho prostredia. Vďaka tomu a účasti vždy skvelej Barbary Crampton sa to pozerá naozaj dobre. Napriek tomu, že to nie je ani moc napínavé, ani nejaké prekvapivé a človek si onedlho uvedomí, ako sa ten film snaží tváriť zaujímavejšie než v skutočnosti je. Nevadí. Osemdesiatkové, ale nepríliš podobné "Road Games" boli výrazne lepšie. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Snímek s nesčetněkrát použitou šablonou může svým zdlouhavým dějovým vývojem a volnou atmosférou dosti odvrátit pozornost, avšak byla by to v jistém smyslu škoda. Nejedná se sice o drastický krvavý horor, jak by se mohlo zdát (těch už na toto téma bylo natočeno více než dost), ale spíše o dramatický thriller mající po dějové stránce velmi poklidné tempo. Ano, atmosférou to hodně připomíná mistra napětí Alfreda Hitchcocka, ale co si budeme nalhávat, toho nikdo jen tak ani nedožene. V dialozích se kombinuje francouzština s angličtinou, což má velmi pozitivní vliv na děj. Proto je daleko lepší film shlédnou v originále, neboť dabing vše tradičně naprosto zazdí. Celkově se tedy jedná o příběh, který svým zpracováním vypadá daleko reálněji než bývá obvyklé. Po všech těch všelijakých krvácích docela příjemná změna. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Road Games." Film, ktorý by som nedokázal nazvať lepšie, než výborný thriller a neskutočný bordel súčasne. V prvom rade si povedzme, čo na filme nefunguje. Alebo teda podľa mňa. Kombinácia francúzštiny s angličtinou je často absolútne iritujúca. Myslím si, že si asi mali vybrať jednu alternatívu a nekombinovať to. Plus nie všetky twisty vo filme sú úplne zaujímavé a myslím si, že v mnohom akosi film chce byť všetkým naraz. A podľa mňa to nie úplne funguje. Okrem toho musím priznať, že prvá polka filmu je vcelku nuda. Keď sa to už rozbehne, tak sú tu použité zaujímavé nápady a musím povedať, že aj záver je dobrý, ale opäť... nie je to nič nové a celkovo tým film podľa mňa stráca. Lebo už vieme čo z toho všetkého reálne bude plynúť. Ale miestami ma film držal dobre v napätí a občas aj dobre pošťuchol iným smerom. Ale celkovo je to podľa mňa obrovský bordel a film akosi nevie čím chce byť. Alebo to možno vie, ale nepôsobí to ako niečo originálne ani zaujímavé. Sú to už staré veci, ktoré poznáme. Ale na druhú stranu som si druhú polku užil. Takže keď si spojím plusy a mínusy, máme tu film, ktorý je celkom okey, ale v ničom moc prevratný. Hodnotenie: C+ ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama