Reklama

Reklama

Rány

  • Veľká Británia Wounds (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) je barman v New Orleans. Má skvelú prácu, skvelých priateľov a priateľku Carrie (Dakota Johnson), ktorá ho miluje. Prediera sa životom, ignoruje komplikácie a sústreďuje sa na radosť z okamihu. Jednu noc pri bare vypukne tvrdá bitka, ktorá zraní jedného z jeho stálych zákazníkov a spôsobí, že tam nejakí vysokoškoláci v zhone stratia mobil. Will ho nájde a začnú mu chodiť divné textovky a hovory. Zatiaľ čo to Will neberie vážne, Carrie nájde na internete akúsi dieru, ktorá by mala toto všetko vysvetľovať. Obaja objavili niečo nevysvetliteľné a pomaly to vychádza na svetlo. (Scraffy)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (143)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Asi som viac mainstream človek v rámci hororového žánru. Oceňujem snahu o niečo iné a film má svoje momentky, plus záverečná scénka podľa mňa funguje. S výnimkou toho však pre mňa "Wounds" dokopy neprináša nič. V prvom rade mi to príde rozsypané ako keby ste rozbili celý porcelánový servis. A teraz sa k tomu posaďte a skúste to zlepiť dokopy. A výsledok je to čo som mal práve možnosť vidieť. Myslím si, že keby to bolo jednoduchšie, keby to vedelo so svojim scenárom lepšie pracovať a keby sme sa možno nejaké veci dozvedeli, alebo by sa počas filmu nejako rozobrali, tak by som bol ochotný byť k filmu miernejší, no reálne je toto len jazda plná hnevu, chlastu a švábov. V úvode sme mali nejaký nápad, ktorý sme začali rozvíjať. Pomaly som sa do toho dostával, veci v telefóne boli zaujímavé, vidíme že nášho hrdinu sleduje auto, dostáva zvláštne odkazy, počuje nepríjemné zvuky a nejako som bol zvedavý kam sa to posunie. Potom ma to však začalo čím ďalej, tým viac frustrovať a frustrovať. Prečo? Pretože sa to dokopy stalo obrovskou kopou dialógov, ktoré ma nezaujímali, nemali reálne žiadny náboj a dokonca si myslím, že záverečná časť musela byť sama o sebe halucináciou a nášmu hrdinovi proste z chlastania zmäkol mozog a toto sa stalo z jeho sveta. Problém je ten, že jeho osud ma dokopy nezaujímal. Viac som chcel vedieť o iných postavách. Ako napríklad o Alicii. Ako napríklad prečo ostala Carrie zhypnotizovaná z pohľadu na čierny tunel. Nikdy poriadne nerozoberieme o čo sa tu jedná, nikdy viac už nestretneme študentov, ktorí to (podľa všetkého) vyvolali. Tým pádom záhada ostáva záhodou, otázky ostávajú nezodpovedané a ja len sledujem ako sa niekomu borí celý život a doslova z toho zblbne. Pravdepodobne. Pretože istý si tu nie som dokopy ničím. Je to zlepené ako špatný film Davida Lyncha. Je super, že si v tom diváci vedeli nájsť svoje, no vo mne to zanecháva kopec otázok a veľké prázdno. Necítim sa obohatený a film zo mňa skutočne vysal energiu. Takže sorry, ale za mňa nie. Ani náhodou. Hodnotenie: D ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Lovecraft by z téhle psycho šílenosti měl radost,stejně jako jí nejspíš budou mít jeho fanoušci.Řadový hororový divák si ji každopádně užije tak napůl.Atmosféra tomu v určitých momentech nechybí,ovšem ke konci už tomu dochází dech a začíná to být už poněkud únavné.Hammer to každopádně zahrál slušně...50% ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Sú režiséri, ktorí v snahe vytvoriť snímok, čo sa pomerne líši od klasických klišé riešení, zabudnú na detaily a na udržanie kompaktnosti filmu. Film B. Anvari na prvý pohľad je dostatočne iný od ostatných respektíve je viditeľne odlišný od priemeru. Avšak po jeho skončení máte pocit chýbajúcich prepojení, máte v hlave (v tomto prípade) veľa nechcených otázok, chaos a hlavne nekorektne uzatvorený príbeh. V tomto prípade sa snažíte aspoň nájsť niečo, do ktorého sa môžete chytiť: to by mohlo byť napríklad „herecké výkony“. Avšak ani tu sa nedočkáte tzv. „lepšieho pocitu“. A. Hammer sa síce snaží, ale ten „performance“ nie je ono. Na „vedľajšej koľaji“, „pre zmenu“, sa taktiež nestane nič významného. Art movie, ktorý osloví len veľmi málo ľudí. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Měl-li bych tenhle film vyjádřit jedním slovem, použil bych slovo znepokojivý. Ano znepokojivý, protože ten film je mnohem znepokojivější než je hodně horrorů z poslední doby strašidelných. Ale i Eounds mají jednu skvěle strašidelnou scénu. Trochu jsem z toho cítil Lynche, ale beru to jako pozitivní stránku, protože to bylo fakt funkční, pomáhalo to a nebyla to žádná vykrádačka. A pokud by všechno ostatní stálo za prd (jako že nestojí), je tady Dakota Johnson (a její nohy) a to prostě stačí. Naštěstí Wounds nejsou jen Dakota a její nohy, je to i mrazivě znepokojivá atmosféra a hodně zajímavý konec (dost mě potěšil). ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

To jsem si zase jednou dal. Hammer a Johnson mě k filmu nalákali, ale tohle byla fakt solidní zívačka, trvající téměř od začátku. Hammer to sice herecky utáhne a Anvari dokáže díky zvuku a solidní režii držet diváka v lehkým napětím na 90 minut dlouhý film je to ale šíleně málo. Tempo je téměř nulový, příběh je hloupý a já se druhou půlku jen vrtal na židli a doufal v konec. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)

Reklama

Reklama