Reklama

Reklama

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie sledovateľnej zombie antológie. Dokonca mi príde o štipku lepšie ako prvý diel. Začína poviedkou APOCALYPSE od Briena, ktorá toho veľa zaujímavého neponúka, ale ako úvod je to OK. Potom nasleduje PERISHED, ktorá vyšla samostatne, takže nie je až tak celkom neznáma. Klasický survival, ibaže som ju už poznal. Tretia je DISENGAGED od Moora - o žene, ktorá sa stará o nehybných zombíkov (pokým sa samozrejme hýbať nezačnú), konečne niečo originálne. Štvrtou v poradí je Gomézova firemná komediálna kravina THE WORKING DEAD, ktorá nestojí za komentár, našťastie je najkratšia, takže som nemusel dlho trpieť. Záverečná kapitola DEVASTACIÓN od Sáncheza je top celej antológie, síce čiernobiela, ale parádne masky a gore, pekná hlavná hrdinka. Na moje počudovanie spokojnosť. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sledovateľná žánrovka v rámci normy, spracovaná na totožnom princípe ako v prípade “prvotiny”. Posun vpred žiadny, priemernosť (chvála Bohu! - bohužiaľ?) zachovaná .. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Rozjezd je skvostný, první dva příběhy s žánrově klasickým dějem jsou ryzí pětihvězdy. A já vůbec nechápu, proč má někdo zapotřebí k takovým výborným plnotučným zombiárnám přihodit vzápětí nějaké rádoby vtipné idiocie (3 a 4). A ani příběh pátý, scénáristicky sice nejpropracovanější, ale divácky nevstřícný (příšerná ruční kamera), tu promarněnou šanci na nadprůměrně zdařilý biják už bohužel nezachrání (5-5-1-0-3). ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Prvý raz, čo z tejto série udeľujem aspoň jednu hviezdu. Ale aj tak je to len kvôli zrovnaniu a pokroku oproti ostatným počinom. Objektívne je to stále odpad. ()

Reklama

Reklama