Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

"After" dostane dúfam na tomto mieste konečnú a nebudeme sa púšťať do ďalšieho pokračovania, lebo toto je maximálne umelý americký romantický gýč s obrovským výplachom klišé, za ktorý by sa podľa mňa hanbila aj Stephanie Meyerová. V prvom rade musím povedať, že ústredná dvojica má absolútne nulovú chémiu, dialógy sú veľmi umelé a nič filmu nepodáva pomocnú ruku v rámci dobre napísaných momentiek. A keď je to zle napísané a herci nemajú chémiu, ako z toho môže niečo reálne vzniknúť. Okrem toho akcent, ktorý tu má Hero Fiennes Tiffin znie ako keby sa snažil imitovať Arnolda Schwarzeneggera a znie to absolútne otrasne. No keby tomu aspoň príbeh pomáhal. Tento film proste na nás vypúšťa bublinky odpadu a hnusu. A v momente ako prasknú a všetka tá špina sa vám dostane do tváre je vám z toho zle. Scénky sú maximálne nalinajkované, je to priehľadné jak stará telenovela. Vieme čo sa stane, vieme ako sa to stane, vieme aké budú reakcie jednotlivých postáv, vieme dokopy absolútne všetko. A čím ďalej to ide, tým viac to tlačí všetky tieto klišé do našich hláv a tým viac je z toho mne ako divákovi zle. Od momentky ako sa naša hrdinka dostala na školu som vedel, že toto bude bolieť. Že to nebude dobrý film. No dúfal som, že si to nájde aspoň nejakú súdnosť a bude mať aspoň čo to ponúknuť. Výsledne však čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac sa utvrdzujem, že toto je absolútne ukážkový príklad príbehu, ktorý manipuluje dievčatami a v čo veria. A okrem toho je to okorenené tak neskutočne odporným soundtrackom plný všetkých možných popových sračiek, ktoré miestami ani len nereflektujú to, čo sa vlastne deje a aké majú naši hrdinovia pocity. Miestami mám pocit, že všetky skladby museli byť proste len popík, ktorý tomu zdvihne čísla. Lebo všetci milujú v dnešnej dobe tento typ hudby. A stále len klavír, aby pomáhal k tomu tlačiť z ľudí emócie. Toto je skutočne špatný štart nového mesiaca. Ale aspoň môžem povedať, že som ten film videl, že som ho odsledoval od začiatku až do konca a viac sa k nemu nevrátim. A môžem povedať všetkým ostatným, aby sa k nemu nepribližovali ani na jedno zhliadnutie. Odpad. Hodnotenie: F ()

mkubalikova 

všetky recenzie používateľa

Stahování trvalo déle, než jak dlouho jsem se vydržela dívat. Nemám vůbec zájem to dokoukat, zato mám obrovskou chuť napálit odpad. Neudělám to jen kvůli ústřední dvojici: Josephine je rozkošná a Hero geny nezapře. Se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy já byla cílovkou pro teen romantiky a točili se klasiky jako Deset důvodů, proč tě nenávidím. 20% ()

Reklama

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Kolikrát už tu bylo něco podobného? Nevinná dívenka a kluk s kukučem Jamese Deana. Na to holky letí, že? Tady Hardin ještě k tomu všemu cituje pasáže z klasických historických románů a plave v jezeře. Taky se pořád mračí na všechny kolem, dělá pana tajemného a občas ho chytne rapl. No dámy, neberte to! Tessa, jinak vzorná školačka samozřejmě neodolá. Propadne jeho kouzlu...Následuje spousta kýčovité hudby, sladkých řečiček, slzy, dialogy převážně o ničem (zaujala mě jen hodina literatury), poznání, prozření, pokání. A pak ten na hlavu postavený závěr. Jako vážně? Po tom všem? Boooože. Nicméně ve filmu se nepije. I je na to nejednou upozorněno. Ústřední dvojice fajn a pak mám taky slabost pro rebely. Jak už tu bylo několikrát zmíněno Cruel Intentions & Fifty Shades for teens. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa

Klidná, pohodová a extrémně předvídatelná romantická lovestory. S naprosto příšernou kamerou a statickými scénami vytaženými z prdele náctiletého panice. Naproti tomu mi překvapivě sedla pozvolná atmosféra a dokonce jsem narazil na několik kvalitně zahraných pasáží, což jsem nečekal. Takže za mě 48% a 2* ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Všechna klišé světa, třeste se!! Pilná studentka, záhadný rebel. Ona je v prváku, on v sobě potlačuje démony. V hodinách probírají Pýchu a předsudek, nepohodnou se. Ale jiskra přeskočí. První polibek. Ona však doma nechala přítele/kamaráda. Ovšem tenhle je „nebezpečně“ přitažlivý, obzvlášť když na ni kouká jako vrah. Podlehne i podruhé. Jenže je tu jedna „velká“ záhada. Co si budeme nalhávat, příběh by se vešel do půlhodinky. Charaktery jsou nezajímavé, vyhrocené momenty nepřijdou (až na onu záhadu). Hošan upřeně hledí, nezkušené dívce se zapalují lýtka, ač jí maminka život nalajnovala jinak (i tady je „konflikt“ naprosto mdlý). Afektovaný chlapec jak z ledajakého dílu Twilight ságy nakonec dobré srdce má. Kdo by to byl čekal? A i kondom použije. Britsko-australská dvojice Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford nemá moc co hrát, alespoň na ni se dobře dívá. Stejně jako na vydařený vizuál. Za rok nás čeká pokračování. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)
  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama