Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

stafino 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z radu filmov: "už by som mal spať tak si pozriem niečo čo mi netflix vyhodí". Samozrejme, stará známa tematika od netflixu zameraná najmä pre dievčatá vo veku 13-16 rokov + unavených študentov o 2 v noci. Napriek tomu som očakával, že to bude o dosť horšie. Síce to malo dejovú líniu niekde v diaľke, ale aj tak to mohlo byť aj horšie. Ďalšia zaujímavá tematika ktorá bola okrajovo naznačená je "uplatnenie v zamestnaní po vyštudovaní artsy odborov". Samozrejme tiež taká bokovka. No ale na zhrnutia, okrem takých 4-5 scén pri ktorých som sa hanbil ako pes ale tak to už pri týchto filmoch býva, sa to dalo pozrieť. 50% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická teenage romantika, ktorá sa síce hrá na veľkú drámu, ale v podstate je to len ďalší film z plejády príbehov o šedej myške a egocentickom potetovanom machrovi. Šedá myška sa ocitne v novom neznámom prostredí, kde sa jej ujme jeden z najväčších gerojov na škole, a už ide všetko podľa klasického scenáru - namotávanie, prelomenie ľadov, láska bezhraničná, nevinné prerieknutie, precitnutie, a ako čerešnička na torte - romantické klišé vyznanie. Vizuál filmu bol síce pekný, aj šedá myška Josephine Langford pôsobila veľmi sympaticky, ale to na kvalitný film nestačí ani náhodou. Bolo by kruté dať tomu Odpad, ale úprimne, nemalo to od neho ďaleko... ()

Reklama

Robbi odpad!

všetky recenzie používateľa

Nefunguje tu nic. Ano, spolehněme se na mladou, půvabnou tvářičku a rebela, který najde příčinu - ti potom ani nemusí hrát, čehož se opravdu dočkáme. Předvídatelné, utahané, bez jiskry, sountrack dělá spíš medvědí službu než by pomáhal. Lidé tu píšou, že by se to dalo shlédnout za půl hodiny. OMYL! Dalo by se to vměstnat do čtyř řádek. Všechna možná a zoufalá klišé, stojaté vody, děj se zastaví asi po dvou minutách filmu a pak už jen víme, co bude. Existují i jiné zbytečnosti, ale tohle je opravdu sirup naředěný s melasou a nejzelenějším želé, které bylo po ruce. Bohužel i sladkosti mohou být zkažené a bez chuti. ()

jafuska 

všetky recenzie používateľa

Viděla jsem tento film, a jelikož nejsem náctiletá, přesto se mi to velmi líbilo, a ano, je to hlavně pro ženy, mladé holky, kluci s citlivou duší, by se v tomto také mohli najít, knižní předlohu neznám, nechápu tak nízké hodnocení, i když je jasné, že velké megahity, tomuto nemůžou konkurovat, ale to nevadí. Na druhou stranu je to krásná vysněná pohádka, ale v realitě se takovéto příběhy mohou stát také, nejen ve filmmu, ale větší šance je právě u náctiletých, než my, kteří jsme již dospělý. ()

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Kolikrát už tu bylo něco podobného? Nevinná dívenka a kluk s kukučem Jamese Deana. Na to holky letí, že? Tady Hardin ještě k tomu všemu cituje pasáže z klasických historických románů a plave v jezeře. Taky se pořád mračí na všechny kolem, dělá pana tajemného a občas ho chytne rapl. No dámy, neberte to! Tessa, jinak vzorná školačka samozřejmě neodolá. Propadne jeho kouzlu...Následuje spousta kýčovité hudby, sladkých řečiček, slzy, dialogy převážně o ničem (zaujala mě jen hodina literatury), poznání, prozření, pokání. A pak ten na hlavu postavený závěr. Jako vážně? Po tom všem? Boooože. Nicméně ve filmu se nepije. I je na to nejednou upozorněno. Ústřední dvojice fajn a pak mám taky slabost pro rebely. Jak už tu bylo několikrát zmíněno Cruel Intentions & Fifty Shades for teens. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama