Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

Allka 

všetky recenzie používateľa

Z příšerné knihy se holt dobrý film udělat nedá. Obzvlášť v hlavní roli s herci, kteří, co čert nechtěl... neumí hrát. Ale díky tomu, že divák je na rozdíl od čtenáře ušetřen pohledu do Tessiny hlavy, je filmové After aspoň jakž takž stravitelné. Hero je pusinka, škoda, že ho pravděpodobně žádná velká kariéra nečeká, obzvlášť proto, že na hezkou tvářičku se bez pořádného talentu donekonečna jet nedá. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Je nutné vycházet z toho, že se jedná o zábavu pro patnáctileté dívenky. Pro ně to bude letošní kultovka, modla, povinnost. Pro dospělého úsměvná kravina. Však kladně hodnotím dva body ve scénáři (zřejmě i v knize) : hlavní postavy čtou klasickou literaturu a opakovaně je zmíněno, že nechlastají. To vnímám, jako vcelku dobrý tah, potažmo dobrý příklad, často totálně vymaštěné, duté a přiožralé dnešní (v každé době) mládeži. Do kina jsem se přichomejtla vcelku náhodou, měla jsem čas, zašla jsem si tedy na předpremiéru. Kino, plné uvzdychaných děvčátek, bylo naměkko a řekla bych, že se teen chlapci letošního jara a léta dočkají nejednoho lechtivého zážitku. No ale musí číst a nemuseli by chlastat, že jo... Kluk v hlavní roli je bída s nouzí, děvče je příjemné, moc hezké, zahrálo, s ohledem na téma, šikovně. Film je jakousi odlehčenou variací Nebezpečných známostí. ()

Reklama

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Tento film ma doslova iritoval! Hnusne nesympatický pseudorebel, ktorý nikoho nepresvedčil, si nezískal ani mňa, lebo jeho herecký výkon je úplne pri podlahe. Holka zlatá, no sprostá. Potom soala ho do hája, no v druhej sekunde mu podľahla a naletela najplytším chalanským manévrom. Plytké klyšé, neromantické, nesympatické, hlavnému hrdinovi som od začiatku prial aby ho zrazil autobus, nech si holka môže začať pekný vzťah s niekym kto má charizmu :) ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „After“ v prezentovanej forme neprináša nič takého, čo by sme v iných (a podobných) snímkach nevideli. Mladá slečna (ktorá už má dlhoročného kamráta/priateľa) sa dostane na výšku a „nekompromisne“ sa zamiluje do chlapa, od ktorého by si za normálnych okolností držala vždy určitý odstup. Potom sa však ukáže, že nič nebolo tak ako to na začiatku vypadalo, alebo áno? Moderný romantický príbeh spíš podľa chuti dnešnej generácii. Dvaja hlavné postavy, J. Langford a H. F. Tiffin cítia jeden druhého, ich spoločné scény dokážu predať, a to je kľúčové z hľadiska úspechu. Film s určitým počtom chýb a nedostatočne využitým potenciálom vedľajších postáv. Poetický záver s dostatočne otvorenými dverami do budúcna. Napriek určitým chybám a klišé som zvedavý na pokračovanie. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Film je založen na knize „After: Polibek“ od autorky Anny Todd. (simaa)
  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama