Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

TheKniGht 

všetky recenzie používateľa

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

Vera2613 

všetky recenzie používateľa

Ak odhliadnem od knihy tak takto objektívne by som asi napísala, že to bolo dosť sladké a romantické ako to aj má byť. Je to predsa film pre tínedžerov. Herci príjemní, bolo to aj v pohode zahrané, hoci pri Fiennesovi to až tak neplatí pretože mal skoro celý film ten istý výraz. Ale najmä Josephine Langford zaujala. Vo filme nebolo dokopy žiadne napätie ani nič zaujímavé, čo by prekvapilo. Celý film bol pre náročnejšieho diváka dosť nudný pretože sa tam nič poriadne nedialo. Avšak nebol to žiaden prepadák to nie. Zvrat na konci možno trochu prekvapil, ale dalo sa to čakať. Film má aj veľmi pekné zábery a dobrý soundtrack. Taktiež nechápem toľké porovnávanie s 50 shades. Vo filme boli dohromady možno 3 trochu dráždivejšie scény, ale inak obyčajný film pre pubertiakov. Myslím si, že ľudia ktorí knihu nečítali sú s filmom spokojní, ale tí ktorí áno, už menej. Ale to je už o inom. Celkovo film hodnotím ako dobrý priemer. ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Langfordovi vyslali do boje o americké dolary další povedenou dcerušku a to je moc dobře. Obě mají totiž něco do sebe. Starší po herecké stránce a mladší zase po vizuální. After není žádné filozofické dílo a má jasnou cílovku, takže kdo v tom hledá odpovědi ohledně smyslu života, tak je samozřejmě magor. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Tento film ma doslova iritoval! Hnusne nesympatický pseudorebel, ktorý nikoho nepresvedčil, si nezískal ani mňa, lebo jeho herecký výkon je úplne pri podlahe. Holka zlatá, no sprostá. Potom soala ho do hája, no v druhej sekunde mu podľahla a naletela najplytším chalanským manévrom. Plytké klyšé, neromantické, nesympatické, hlavnému hrdinovi som od začiatku prial aby ho zrazil autobus, nech si holka môže začať pekný vzťah s niekym kto má charizmu :) ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama