Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

Vera2613 

všetky recenzie používateľa

Ak odhliadnem od knihy tak takto objektívne by som asi napísala, že to bolo dosť sladké a romantické ako to aj má byť. Je to predsa film pre tínedžerov. Herci príjemní, bolo to aj v pohode zahrané, hoci pri Fiennesovi to až tak neplatí pretože mal skoro celý film ten istý výraz. Ale najmä Josephine Langford zaujala. Vo filme nebolo dokopy žiadne napätie ani nič zaujímavé, čo by prekvapilo. Celý film bol pre náročnejšieho diváka dosť nudný pretože sa tam nič poriadne nedialo. Avšak nebol to žiaden prepadák to nie. Zvrat na konci možno trochu prekvapil, ale dalo sa to čakať. Film má aj veľmi pekné zábery a dobrý soundtrack. Taktiež nechápem toľké porovnávanie s 50 shades. Vo filme boli dohromady možno 3 trochu dráždivejšie scény, ale inak obyčajný film pre pubertiakov. Myslím si, že ľudia ktorí knihu nečítali sú s filmom spokojní, ale tí ktorí áno, už menej. Ale to je už o inom. Celkovo film hodnotím ako dobrý priemer. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

Reklama

TheKniGht 

všetky recenzie používateľa

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa

Aneb jak Lord Voldemort (Hero Fiennes Tiffin) a mladší, kouzelnější Hannah (Josephine Langford) se rozhodli, že vysokoškolská láska je nad všechno, učení a rodinu nevyjímaje. Mně to i celkem bavilo, hlavně Tessa byla charakter, který mě ve filmech baví, oproti tomu Harding je hrozné klišé. Spíš mě asi zklamal závěr, který tenhle fakt příjemný románek odsoudil do obyčejného tradičního schématu. Ale celkově příjemný "sobotní film". 60% ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené