Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Langfordovi vyslali do boje o americké dolary další povedenou dcerušku a to je moc dobře. Obě mají totiž něco do sebe. Starší po herecké stránce a mladší zase po vizuální. After není žádné filozofické dílo a má jasnou cílovku, takže kdo v tom hledá odpovědi ohledně smyslu života, tak je samozřejmě magor. ()

Reklama

jujec odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako poměrně nenáročný divák filmů jsem byl opravdu zklamán - jako že když v noci dívka začne rukama sbírat střepy, tak je překvapená, že se řízne? A kluk (fakt nejde napsat muž), který něco zkazí, stojí a dívá se, jak mu dívka odchází za deště pryč, místo aby jí to vysvětlil, nebo aspoň se jí to pokusil napsat? Matka, co vyhrožuje dceři, že jí nedá ani cent, a dívka si přesto prosadí svou, to je opravdu realita jak vyšitá... Sice jsem staršího data narození, ale ani v 18 letech bych takový film nehodnotil lépe. ()

pirulka 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že hoci už mám dávno nad 20..táto snímka ma úplne dostala, a zase som sa cítila tak trošku ako oplašená tínedžerka :D Asi to bude hereckým obsadením (come on... vysoký, potetovaný sexy anglický herec s prízvukom a zvodným pohľadom :D) a skvelou chémiou medzi ústrednou dvojicou. Malo to pre mňa náboj, tempo, dej a bavilo ma to. A ktomu ako bonus ešte skvelý soundtrack. Knihy sú vec druhá a tie ma teda vôbec až tak nechytili...mala som pocit, že ide o akúsi zlátaninu všetkého možného pre násťročných bez nejakej pointy a dejovej línie... ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Dnes je ten valentín tak mi nedalo pozerať len western a ducktales. Zapol sa netflix a tam toto. Typická teen romantická dráma. Relatívne pekná herečka. Ale ak by nebol ten deň zamilovaných, išiel by som zrejme hodnotením dole. Takmer to isté čo dvojka. Áno, tu som videl o niečo skôr. A neľutujem, ale tie filmy nič pre mňa. 3* ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

Reklama

Reklama