Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna samostatná, nádherná, působivě emotivní (Calypso) a tři na Discovery navazující, průměrně zábavné čtvrthodinové jednohubky jako "reklama" úplně nezasytí, ale aspoň připomenou. Trikově a designově pak strčí do kapsy většinu regulérní seriálové produkce. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Star Trek som videl zatiaľ iba novšie filmy, táto miniseria dielov bola ale vydarená. Nikdy sa to ale nevyrovná hviezdnemu SW. Pokus dobrý aj dĺžka epizód, síce som nevidel žiaden seriál tohto známeho vesmírného výtvoru, ale toto na začiatok určite stačilo. Meninový Star Trek zakončím ešte starším filmom z roku 2002. 4* ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (4)

  • V seriálu se objevila úplně nová rasa. Postava Me Hani Ika Hali Ka Po (Yadira Guevara-Prip) je takzvaný „Xahian“. Má maskovací schopnost, ale má i lidskou stránku. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Na stole podporučíčky Tilly (Mary Wiseman) je možné všimnúť si Medailu cti Hviezdnej flotily, ktorú dostala v epizóde Will You Take My Hand? (2018) seriálu Star Trek: Discovery. Medaila sa nachádza hneď vedľa spoločnej fotografie s Michael Burnhamovou (Sonequa Martin-Green). (koba)
  • Na začiatku epizódy vidno zábery z krátkeho animovaného filmu Snow-White (1933), pričom Craft (Aldis Hodge) neskôr spomína postavu "Betty Boop" z tohto filmu. Neskoršia tanečná scéna zas pochádza z filmu Usmievavá tvár (1957). (koba)

Reklama

Reklama