Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie zachycuje milostný trojúhelník teenagerů Veroniky, Sierry a Jameyho. Oblíbená roztleskávačka Veronica (Kristine Froseth) dá z legrace fotbalistovi Jameymu (Noah Centineo) místo svého čísla kontakt na oplácanou umělkyni Sierru (Shannon Purser) bez jejího vědomí. K překvapení všech tento vtípek nekončí fiaskem, ale naopak přináší mnoho pozitivního. Sierra si je od začátku vědoma, že Jamey si ji s někým spletl, ale jeho pozornost jí velmi imponuje, a tak se snaží vyhýbat odhalení pravdy. Problém ovšem nastává, když už páru nestačí komunikace po telefonu, ale chtějí se potkat osobně. Sieře nezbývá než vyhledat pomoc své nenáviděné spolužačky Veroniky, která si pak také začíná všímat Jameyho kvalit... (Candice)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Áno, áno, áno! Už dlho ma niečo z teenage žánru takto nezaujalo. Nemôžem si pomôcť, ale tá manipulácia a spleť lží, ktoré tvorili ústredný tok deju, to ma snáď nikdy neomrzí. Hoci tam nechýbal kus predvídateľnosti a závanu klišé, ale musím uznať, že tá štruktúra príbehu, samotné postavy a dialógy boli naozaj pútavé. Takto to dopadne, keď sa šedá myška zrazu dostane na vlnu popularity a zakúsi aké je to byť obdivovanou (hoci nedopatrením a falošne). A zrazu aj cnostný charakter dostáva zabrať! Každopádne, pekne tu bolo vystihnuté ako veľa znamená pre ľudí vzhľad. Aké by mala Sierra za normálnych okolností šancu o niekoho ako je Jamey? Minimálne... O slnečnice by len tak ľahko niekto nezakopol. ()

Reesam 

všetky recenzie používateľa

Kind of cliche. Proč nevybrat do hlavní role holku, co není na první pohled skinny bitch, která hraje, jak je over it, a přitom není, bude předstírat, že je právě ta typische skinny bitch, zamiluje se, a ono to rupne. Jo, to je klišé. A nezachrání to ani popová hudba, ani retro nádech (na který Netflix sází) a ani Peter Kavinsky (oh wait, vlastně Jamey). Je to hezký, ale není to nic, co bychom tu už neměli, žejo. Film, který bude mít sledovanost jen protože Netflix a už se na něj znovu nekouknete, což se třeba u To All Boys I've Loved Before říct nedá. Nah. ()

Reklama

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Neurážlivá komedie ze střední, kterou asi zastíní fakt, že vyšla tak brzy po To All the Boys I've Loved Before. Shannon Purser je jako hlavní postava fajn, víc se o ní říct nedá, o něco zajímavější je možná roztleskávačka Veronica. Scenáristicky to není klasická středoškolská věc, což je dobré, ale žádný zázrak se nekonal. ()

..Lucas.. 

všetky recenzie používateľa

Milá romantická komedie pro teenagery, stejně jako v To All the Boys I've Loved Before se nedá říct, že by šlo o něco originálního, ale hezky se na to kouká. Herci jsou sympatičtí a možná se mi i Sierra líbila o chlup víc než To All the Boys I've Loved Before. Moc nechápu, proč je Sierra hodnocena o tolik hůř, mně přijde, že jsou na tom dost podobně. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď si idete pozrieť film a nejdete na horor, tak dúfate, že tam budú aspoň herci, na ktorých sa dá pozrieť. A na Kristine Forseth sa chlapi a chlapci môžete pozerať celé dni fakt jak na svätý obrázok. Na druhej strane, Shannon Purser nespĺňa minimálnu požiadavku akceptovateľnej ľudskej podoby. S okuliarmi vyzerá ako dôchodkyňa, a to má len 21 rokov. Bez okuliarov by sa zas hodila skôr do filmu Voda pre slony, kde by hrala toho slona. Film má byť práve obranou takýchto nepodarkov, vraj za to nemôžu. A vo vnútri to môžu byť dobrí a inteligentní ľudia. To je pravda, s tým súhlasím a tento snímok to aj miestami pekne ukazuje. Avšak nezabúdajme, že vo vzťahu ide aj o príťažlivosť. Posudzovať dušu podľa výzoru nemôžeme, ale sexuálne funkcie neoklamete, hoci tu sa to protagonistovi zázrakom podarilo. A ako Ricky Gervais hovorí, nehovor mi, že ty za to nemôžeš, že máš nadváhu 150 kg. Pretože základný biologický princíp príjmu a výdaja energie neoklameš. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Cochise Zornoza, který hrál Jameyho hluchého bratra, je skutečně hluchý. (Royaldell)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (griph)

Reklama

Reklama