Reklama

Reklama

Tajomstvo dračej hrobky

  • Česko Bájní tvorové: Dračí hrobka (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Travis Preston (Scott Adkins) a jeho chlapi odcestujú do Číny pátrať po tajomnej bytosti, ktorá by vlastne ani nemala existovať... Nespochybniteľným dôkazom toho, že je až brutálne skutočná je však to, že v jednej odľahlej dedine kdesi pánubohu za chrbtom spôsobila katastrofu nepredstaviteľných rozmerov! A tak si Travis a jeho spoločníci budú musieť poriadne pohnúť, pretože medzičasom sa na cestu na rovnaké miesto určenia vydal aj známy a mimoriadne nebezpečný lovec ľudí Harker (Dolph Lundgren), ktorý chce bájneho netvora uloviť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (67)

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Bájní troubové: Ptačí budka je bohužel film, který je natočen výhradně pro děti, jen s tím, že někdo opomenul tento fakt uvést na obal VHS. Takže natěšení zasednete před video, zasunete kazetu a spokojeně se první minutu vracíte do osmdesátých let, pak vás to ale hodí do dnešní doby plné podobných rádoby retro filmů s lacinou produkcí a obsazením a s mnohem pitomějšími zápletkami. A že to je horor? Všímáte si, že mlčím, ne? ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Som sklamaný. Sám zo seba. Pretože koncept snímku ma trochu zmiatol. Čakal som predsa len viac dobrodružnejšiu výpravu s finálnym rozuzlením až na konci. A pritom, je to všetko hneď jasné. Technická stránka nieje na zahodenie, predsa len sa to premietalo v ( aj v Čínskych ) kinách ( a to dokonca v 3D ). Možno tu mal niekto ochotu potešiť smútiacich fanúšikov dobrodružných filmov a fandov nesmrteľného Dr. Jonesa a nechať nás vypraviť sa opäť do neznáma. Paradoxne to bolo ale do známa, ktoré každí z nás zasvätených, poznáme v omnoho lepšom podaní. ()

Reklama

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Yuri Boyka VS Ivan Drago??? No ne tak úplně...Pokud spolknete zklamání, že brutální zápas nebude (jen taková přetahovačka) tak dostanete absolutní oddechárnu s celkem pěkně udělaným méďou na začátku a legračním "drakem" na konci. No drakem...spíš mlok skvrnitej to byl, ale tak okej. Zařazení horor se sem parádně hodí pokud je Vám pět let a nikdy jste neviděli film s obludou, pak je tu reálná šance, že se večer milé děti budete bát. Pro všechny starší oněch pěti let mám špatnou zprávu - Není tam hororového absolutně nic kromě zjištění, že i Ivan Drago stárne a už se nechce moc hejbat. Každopádně nenudilo to tak půjdeme zlatou střední cestou... ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

No blbost veliká. Nemám nic proti Lungrenovi nebo Adkinsovi, nevadí mi béčkové náměty, ale trochu toho scénáře se mohlo urodit, když už se všichni tak snažili :-) A taky Adkins jako vědec, není to plýtvání? V každém případě držkobraní Dolph vs. Scott nepochopitelně prostor nedostává. 20% ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Dolph Lundgren starne a tie jeho silacke hlasky vo filme su skor na zasmiatie. Robil sa, ze nikto na neho nema a ostatny su voci nemu smetie, takych ludi nemusim. A tie jeho pohyby, akoby bol v puberte:) Vratim sa radsej k filmu, co je aj troska sklamanie pre mna. Ako celok mi to vsetko prislo, ako dobrodruzny film a nejake monster horor prvky sa vyskytli az v poslednej polhodinke, kde uz aj nieco bolo naznacene, ze tam bola aka taka akcia. Samotne stvarnenie jasteroviteho tvora vyzeralo na pohlad roztomile, skor vhodne do detskeho filmu. Ved ta tvar uz prezradzala, ze je vhodny na objatie, aj ked zdanie klame. Velka skoda bola, ked pocas filmu ani poriadne neukazovali do objektivu tvorecka, len take rychle preblesknutie, co ma dost hnevalo. Moja najoblubenejsia scena prisla na zaciatku filmu, ked ukazali toho obrovskeho medveda, aj ked dost vyzeral pocitacovy, ale ksicht bol pekny a odstrasujuci viacej, ako ten velky jaster. Dalo sa to pozriet a nemozem povedat, ze je to zly film, skor take spestrenie jedneho vecera. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené