Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po víťazstve najdôležitejšieho zápasu v sezóne sa mužstvo Kings chystá svoj triumf poriadne osláviť. Ich radosť prekazia nečakané správy o tom, že ich mestečko zasiahla Zombie apokalypsa, takže sa zábava mení na boj o prežitie. (Marceloo)

Recenzie (2)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne doposiaľ najlepšia fúzia hokeja a zombie žánru. Aby sme to však uviedli na pravú mieru, je to úplne prvý pokus o takéto niečo a bohužiaľ zároveň veľmi nepodarený zombie horor. Zombie komédia, ktorá si nerobí starosti s výzorom zombies a ktorá vôbec ale vôbec nie je vtipná. No dobre, aby som nebol taký krutý, našli sa 2-3 momenty keď som sa trošku pousmial. Zombíci sa pohybujú zväčša v diaľke a tme, aby nebolo vidieť, že na sebe nemajú ani len mejkap, hokejisti a ich fanúšičky sa správajú ako dilina bez štipky pudu sebazáchovy, špeciálne efekty sú fakt hrozné, scenár neexistuje. Celý film sa skladá z rôznych prepojených scén, ktorých postavy sa nakoniec všetky zídu na zimnom štadióne. Celé sa to snaží byť cool a nad vecou a tak je to nabité odkazmi na Shining, Omen, Stranger Things a hlavne Sám doma. Tvorcovia to všetko okorenili ešte politickým humorom (masová bitka na ľade, ktorej sa prizerajú dvaja hokejisti - Trump a Putin), zvláštnym milostným trojuholníkom (mladý hokejista, jeho rovesníčka a mama istého nemenovaného spoluhráča, žeby Stifler?) a vyzliekaním postáv do spodného prádla. Výsledkom je ťažko stráviteľný guláš, ktorý má i jedno veľké ponaučenie - že i malý pinďúr dokáže spraviť veľké veci. Ak túžite po spojení zombie a šport, pustite si radšej francúzsky Goal of the Dead. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po víťazstve najdôležitejšieho zápasu v sezóne sa mužstvo Kings chystá svoj triumf poriadne osláviť. Ich radosť prekazia nečakané správy o tom, že ich mestečko zasiahla Zombie apokalypsa, takže sa zábava mení na boj o prežitie. - O trochu lepšie než som čakal, ale nulový rozpočet je miestami až príliš výrazný, a to hlavne keď sa objaví digitálna krv. Po komediálnej stránke Ahockalypse funguje trochu lepšie, pretože k zábave rozpočet netreba. Postavy sú odohrané v rámci možností najlepšie ako sa dalo a tá tímová súdržnosť vcelku funguje, takže pri záverečnej konfrontácii so Zombie armádou som sa pobavil. Pomáha tomu aj krátka stopáž, ktorá zaručuje nižší počet nezáživných pasáží. Pre fanúšikov tohto športu a bitiek na lade je toto povinnosť, pretože je to od tvorcov, ktorí podobné veci milujú. Prekvapilo ma ale, že sa na lade neodohrávalo viac scén, pretože zrovna tieto sekvencie pôsobili najvydarenejšie. + herečka z Disciples + herec z Ruin Me ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • V malých úlohách sa vo filme objavili bývalí bitkári z NHL: Barry Melrose a Kelly Chase. (Marceloo)

Reklama

Reklama