Reklama

Reklama

Najhoršie sny sa môžu splniť napríklad aj na Vianoce. A presne to sa stalo Nedovi (Bryan Cranston), ktorý prišiel s rodinou za svojou dcérou Stephanii (Zoey Deutch) a jej novým priateľom Lairdom (James Franco) do Silicon Valley, kde obaja pracujú. Tešil sa, že na sviatky bude rodina pokope a on sa zoznámi s partnerom svojej dcéry. Jediné, čo ho ale čaká, je totálny šok. Jeho milovaná dcéra, svetlo jeho života, si nabalila bláznivo potetovaného, brutálne úprimného, bezohľadne bezstarostného a úplne výstredného počítačového multimilionára. Laird nemá žiadne zábrany a všetky problémy rieši tým, že si ich vôbec nevšíma, alebo ich jednoducho prevalcuje. A teraz chce behom vianočných sviatkov získať požehnanie od rodičov svojej milej ešte predtým, ako ju požiada o ruku... (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 4

Recenzie (476)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

v hollywoode sa rozmohol nový subžáner - feel-good movie - ako variácia komédie a jeho hlavnými parametrami sú nepríbehovosť, politická korektnosť maskovaná (klamúca telom) zdanlivo nekorektným humorom a bezkonfliktnosť (ne-konfliktnosť - absencia konfliktu ako zápletkotvornej esencie). nie je to film v pravom slova zmysle. nemá základné vlastnosti filmového diela. je to skôr veľmi komerčný konsolidovaný videoart (alebo reklama)... je to taký kvalitnejší teleshopping. nemá to totiž výraznejšiu zápletku ani dej, žiaden konflikt, po štrukturálnej stránke skrátka scenáristicky a dramaturgicky nefunguje - síce kopíruje štruktúru trojaktovky, no robí to umelo, celkom vykalkulovane a mechanicky. na rozdiel od sandlerových grown-ups, ktorý je ukážkovým príkladom tohto subžánru, je why him ako najnovší prírastok do tejto rodiny, veľmi slabý, lebo oproti sandlerovej F.G.M. o rodinnej dovolenke vyrastených niekdajších kamarátov je neviemkoľký in-variant "meet the parents" paradigmy bez humoru, nápadu, snahy pobaviť a rozosmiať. čo na tom, že james franco je naozaj sympatický, ten charakter mu dokonale sadol a celé to sám ťahá - okrem neho a jeho postavy tento film nemá nič čo i len o milimeter vybočujúce nad nezaujímavý šedý priemer hollywoodskeho mainstreamu a nevýrazný predstaviteľ pomerne bizarného nového subžánru. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Buranská komédia, ktorá je buranská iba v tom, že je úprimná. Ak má niekto problém s prijatím vecí, ktoré ho v tomto filme primäli k smiechu ( či hoci len úsmevu ), má možnosť spovede v najbližšom kostole. A kto to vníma ako niečo ešte horšie, prosím, príďte s niečim lepším. A kto sa rád baví a berie život ako niečo, čo si proste treba užívať a nevadí mu zábava, ktorá je len proste taká ľudská ( pričom v konečnom dôsledku neznehodnocuje ), tak ste na správnom mieste. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Začátek je totální úlet, nadupaný akcí, stupňující se do hutné kaše, která ale začne pokulhávat, nedrží rytmus a sklouzává do takové té klasiky - emeriky. James Franco je luxusní, sluhu by v klidu mohl zahrát Seth Rogan, ab to mělo ty správné grády v soudružnosti této dvojky. Jsem druhou polovinou filmu mírně zklamaný, proto 3 *. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (16)

  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama