Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvedík Vivo trávi dni hudbou so svojím milovaným majiteľom Andrésom. Keď však dôjde k tragédii, je na Vivovi, aby doručil posolstvo, ktoré Andrés nikdy nedokázal: Vivo by mal v podobe piesne odovzdať milostný list Andrésovej priateľke z mladosti a jeho celoživotnej tajnej láske, slávnej speváckej dive Marte Sandovalovej. Aby sa však Vivo dostal k Marte, ktorá žije na druhom konci sveta, bude potrebovať pomoc energickej tínedžerky Gabi, aby splnil posledné želanie svojho majiteľa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (49)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Vivo" je asi najslabším filmom od Sony Pictures Animation, ktorý nám priniesol tohto roku Netflix, no ako zlý film by som ho nehodnotil. V skratke by som povedal, že film má vynikajúci úvod a vynikajúci záver. Stred je moment, kedy film miestami funguje a miestami škrípe. Animácie sú pekné, postavy majú charakter a hlavná myšlienka filmu je tiež dobrá. Hudba je podľa mňa okey, s výnimkou skladby "My Own Drum", ktorá mi príde ako klasický moderný a hlasný pop, ktorý ma irituje. Ostatné skladby sú v pohode. Počúvajú sa dobre, no nemyslím si, že mi ostanú v hlave po dopozeraní filmu. Najlepšia skladba je v úvode a závere filmu počas koncertného vystúpenia. Ale potom je tu aj niekoľko častí počas toho, ako sa naši hrdinovia snažia dostať z "džungle", kde logika mi úplne uniká. Neviem ako sa tam dostali tie skautky a ako sa dostali k predmetu, ktorý potom strážili. Neviem prečo musíme sledovať Viva, ako volá na Gabi a myslí si, že je to skvelý plán a podobné momentky, ktoré nie sú veľmi vtipné a vypália viac do prázdna. Myslím si, že film stojí za pozornosť, no asi ho viac ocení mladšie publikum. Za jedno pozretie ale nič nedáte. Hodnotenie: B- ()

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(5,5/10). Dlouho se mi nestalo, abych se u animovaného filmu cítil takhle divně. Bohužel. Vivo ve mně vyvolával dost "cringe" pocit a bylo mi hned jasné, že to je pro opravdu malé publikum. Smál jsem se. Celá rodina jsme se smáli, ale to bylo spíše tím, jak divné a trapné to někdy dokázalo být, než aby to byl upřímný smích nad nějakým vtipem. Vivo byl pro mě přešlap. Po Rodině na baterky mě SONY zase trochu vrátilo z oblaků a uvedlo mě do reality, že všechny animáky prostě nemohou být tak boží. ()

Reklama

Chundys 

všetky recenzie používateľa

Můj veliký problém je, že málokdy mám rád písničky ve filmech, kór animovaných. Vivo teda nemá tak otřesný písničky jako Yeti: ledové dobrodružství, nebo Ledové království a tady pro mě byla nejlepší písnička, když zpívala Gabi. Takže jo, míň písniček a byl by to velice příjemný a dost kvalitní animovaný film! ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidela animák, ktorý by ma chytil tak za 💙 ako Vivo. Bavilo ma to od začiatku až do konca. Krásny príbeh, milučké zvieratko, odvážne dievčatko, pekné exotické prostredie, ale úplne najlepšie sú hudba a texty. Lin-Manuel Miranda má veľký talent!!! Vrelo odporúčam. A ešte info pre rodičov, je to vhodné aj pre malé deti, moje dve (dvoj a päť ročné) film náramne pobavil a zaujal. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ono je to vlastne taká milá rozprávka idúca si svojim šialeným tempom. Až natoľko šialeným, že tie postavy sú tam len preto aby išli z bodu A do bodu B a pritom spievali. Pesničky od Mirandu sú okej, hoci im nechýba moderný háv. V tomto mi viac imponuje Menken a jeho klasické songy. Ale pravdou je, že od Mirandu som zase toho toľko nepočul, takže sa tento môj názor na neho môže ešte meniť. Vivo je inak tradičný príbeh, bez výraznejšej scény alebo vtipu. Je ale farebný a dynamický a tak sa mu tá jednoduchosť a plochosť dá v mnohom prepáčiť. Hoci na druhé pozretie by asi dopadol horšie. Zapojenie zvierat do príbehu považujem v tomto prípade sa celkom nešťastnú voľbu. Posunie to film na hodnú chvíľu do úplne inej atmosféry. Inak znesiteľná, jednorázová záležitosť, hýriaca farbami a melódiami. Či si ale spomeniem na nejakú pieseň aj zajtra, je otázne. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (3)

  • Jedná se o první muzikálový film studia Sony Pictures Animation. (SONY_)
  • Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan. Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známá jako „královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby. (Yalka)
  • Lin-Manuel Miranda napsal nejen všechny písně k tomuto filmu, ale také propůjčil svůj hlas titulní roli medvídkovi kynkažu. (EMMY)

Reklama

Reklama