Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (156)

movieband 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Rodinné problémy jsou nadčasové a všudypřítomné a nevyhne se jim ani nejmorbidnější rodinka všech dob. Wednesday je znuděná svým všednočerným životem a hledá útěchu v růžových končinách, zatímco Pugsleyho čeká náročná zkouška dospělosti v podobě šavlového tance. Podle zdejšího i zahraničního (Imdb) hodnocení jsem čekal něco horšího, nicméně ve výsledku jde o svižně natočený kousek s nejedním dobrým nápadem či hláškou, který se sice nikdy nestane ikonou svého žánru, ale diváka rozhodně neurazí. Na druhou stranu je však pravda, že se z toho určitě dalo vytřískat víc, protože Addamsovic rodinka oplývá velkým potenciálem. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Celovečerný animovaný film o rodine Addamsovcov je spíš úcta pred predchádzajúcimi dielami (seriály a filmy), ktoré o tejto rodine vznikli. Vizuálne neprehnaný, dejovo neprekvapujúci, z hľadiska zábavných scén je to solídna úroveň. P.S.: Záverečná „paródia“ na klasický song nie je skutočnou paródiou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Největší vada snímku je chudičká zápletka. Celý film je jen nezáživný odvar mdlé až pitomé chuti Adamsových rodin z 90.let, které měli mnohem více humoru. Sama jejich tradice jako stylizovaná podoba jednotlivých členů morbidního klanu, je příjemný návrat. Jediný nápad dodá úprava klasické lví znělky studia Metro-Goldwyn-Mayer, ale že si uťatá ruka zvaná Věc hraje s klávesnicí laptopu, ústřední zlosynka se skrytými kamerami a její dcerka s chytrým telefonem, to je čistě účelová generační úlitba bez vtipu.V Addamsově rodině si netroufli ani na nějakou provokaci typu sprostého slovníku, ovšem stvořili až nečekaně nezáživný odvar látky, kterou hodlal již před lety do animovaného filmu přenést Tim Burton. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama