Reklama

Reklama

Psia duša 2

  • Česko Psí poslání 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

RAFT 

všetky recenzie používateľa

První díl sem viděl, před pár lety a tak,sem zašel na druhé pokračování a je to úplně to samé jako první díl.Ale, to absolutně nevadí.Film je pěkný,dojemný,některé momenty vás doženou až k slzám.Sice hlavní hrdina se převtěluje do různých plemen psů aby zase viděl kde začínal.A taky, tvůrci dali do filmu způsoby mezi jednotlivými psími životy. Za mě 80% ()

Reklama

Blazis34 

všetky recenzie používateľa

Krásné ale zároveň smutné pokračování Psího poslání. Na to, že je to v globálu rodinná, dobrodružná komedie, skýtá mnoho smutných chvilek a citlivých témat. Na druhou stranu se mi líbila návaznost psích životů a tajně doufám a přeji si, aby to tak bylo. Film má velkou “vnitřní” kvalitu. Hodnotím za 80% a dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, mňa takéto filmy so zvieratami vždy dostanú, aj keď sú cukríkové a plné klišé. Tak nádherným spôsobom podaná láska psa k človeku sa vo filme len málokedy vidí. Roztomilé, nežné, pre malých i veľkých, plné vtipu i vážnejších scénok... Skrátka vynikajúce, pre sledovanie spolu s deťmi ako stvorené. Silný nadpriemer. 85/100 ()

bari68 

všetky recenzie používateľa

Je to síce prvoplánovo slzydojné, príbehovo trošku potiahnuté za vlasy a celkovým konceptom v podstate hotovým xeroxom jednotky. .... Komu to, ale vadí? .... na toto - ako milovník psov so zaujímavým nápadom s reinkarnáciou - mám slabosť. .... Keď máte krásny originál obrazu a vedľa neho duplikát, páčia sa Vám predsa stejnak rovnako ?! - toť moje vysvetlenie plného hodnotenia. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama