Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množící se důkazy přesvědčují newyorskou policii, že její bývalý příslušník Matt Cordell, proslulý mědvědí silou a hrozivě zjiveným obličejem, stále ještě žije a mstí se všem, kteří jsou zodpovědni za jeho diskreditaci a znetvoření. Poručík Sean McKinney ve spolupráci s policejní psycholožkou Susan Bradyovou vyšetřuje sérii vražd striptérek. Hlavním podezřelým je Cordell. Maniakální policista se však sám dostane na stopu skutečného vraha a v ukradeném policejním autobuse ho dopraví do věznice v Ossiningu, kde před lety došlo k jeho znetvoření. McKinney si uvědomí, že Cordell býval čestným policistou a proto měl být odstraněn... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (76)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

5/10 Na zhruba rovnakej úrovni ako jednotka. Dosť veľa sa tu recykluje (celé scény z jednotky vložené ako flashbacky), Landon a Campbell tu majú až kacírsky málo priestoru a aj keď je tu viac akcie, je to stále také nemastné neslané reaganovské béčko. Ale bral by som satirický remake/pokračovanie v časoch Black Lives Matter. ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Pokračování MC si stále drží pomyslnou kvalitativní laťku relativně vysoko, i když dvojka už jde trochu jiným směrem - přibylo mnohem více akce, ubylo napětí i atmosféry! I přesto zůstává Maniac Cop 2 vcelku povedeným pokračováním (kultovní jedničky) se spoustou nezapomenutelných scén - viz.: honička v autobusu, přestřelka na policejní stanici či hořící Cordell a jeho konečné zúčtování v base... ()

Reklama

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Perfektné béčko a dôstojné pokračovanie originálneho Maniac Copa. Robert Davi je proste frajer a celkovo i Maniac Cop sa pochlapil je to o dosť akčnejšie ako originál. Na úvode zamrzí otravné zopakovanie konca jedničky, ale potom sa to slušne rozbehne. Mŕtvych pribúda a pribúda a k tomu hrá slušný soundtrack. Pre mňa je práve táto časť tou najlepšou v celej sérií. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Slabé béčkové pokračovanie znovu uvádza na scénu maniakálneho fízla Matta Cordella aby dokončil to, čo v prvom diely nestihol - očistiť svoje meno a pomstiť sa skorumpovaným policajtom. Hororová atmosféra jedničky opadla a nastupuje akcia a divoké prestrelky. Záver sa zmení na dobrú komédiu, kde sa z Cordella stáva živúca pochodeň a zapaľuje každého koho vidí. Bruce Campbell sa tu objaví len sotva na 20 minút, zato ho smelo nahradzuje charismatický tvrďák v podaní Roberta Daviho. Moc veľká zábava už to ale nie je, chýba totiž atmosféra prvého dielu ktorý ťažil atmosféru z temných ulíc New Yorku. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Packal Lustig pridal nahotinky, konecne aj nejake gore sceny a vylepsil Cordellovu masku, takze uz vyzera celkom cool. Ale jeho konanie rovnako ako cely film prilis nedava zmysel. Je to len chaoticky mix nahodnych scen. Co si uvedomil aj Bruce Campbell a po nevyhnutnom uvodnom cameu radsej hned zdrhol z tejto mizernej serie. Nahradil ho Robert Davi, ktory ale v tomto filme tiez nicim nezaujme. Lustig tentoraz pridal na mnozstve akcnych scen, kedze napinavu atmosferu nedokaze navodit ani na chvilu. A aj ked su o nieco lepsie natocene a velkolepejse ako minule, tak vdaka chaotickemu deju je vysledok o triedu horsi ako jednotka. Zaujal ma len absurdny uvod so zlodejom, ktory mal este skazenejsie zuby ako Matt Cordell. 2/10. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Film se natáčel v Los Angeles, New Yorku a New Jersey. (SeanBean)
  • Joe Spinell měl hrát postavu Turkella, ale těsně před natáčením zemřel a nahradil ho Leo Rossi. (henrycruel)

Reklama

Reklama