Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrajú:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Recenzie používateľa CheeseFigure k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2019) (S01) 

Je to krvavé, vulgárne, má to vývoj postáv a je to zo sveta DC Comics. Okrem toho treba pochvalu dať aj za hudbu v titulkoch a zaujímavé spracovanie niektorých postáv (napríklad takéhoto komisára Gordona už zrejme nikdy neuvidíme). Niečo ale tomu chýbalo. Niektoré epizódy mali hluché miesta, alebo mali nevyužitý potenciál (Harleyina rodina, strach Poison Ivy). Ale som celkom spokojný. Tak na 3 hviezdy. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Už prvá séria ma nadchla menej, ako zvyšok internetu. Mám rád ale animáky pre dospelých a komiksy z DC, rovnako sa mi páčila práca s postavami (pri niektorých originálne poňatie) a preto som pozrel aj druhú sériu. Je slabšia ako tá prvá. Má hluché miesta, niektoré linky nie sú zaujímavé, celkovo si to nedokázalo udržať moju pozornosť. Taktiež mám pocit, že ako séria pokračovala, zvyšok tímu nemal toľko priestoru ako v prvej sérií.  Nebola to ale katastrofa, lebo rovnako ako v prvej sérií, aj tú sa našli pozitíva, kvôli ktorým to nezatracujem. Medzi tie patrí opäť hudba, viac priestoru pre Gordona, spracovanie Mr. Freeza, zrada. Tretia séria je ohlásená, určite jej dám šancu. Už len kvôli tomu, lebo som zvedavý, ako spracujú to, čo sa stalo vo finále. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Stále je to zábavné, krvavé, zvrhlé. Príde to len mne, alebo stúpol počet vtipov so sexuálnym podtónom? Zas sa niet čomu čudovať, keď ústredné duo už dávno nie je len kamarátske. Som rád, že čo sa týka Harlivy, tak tvorcovia pracujú s Harley a Ivy a s tým, že obe sú odlišné a majú odlišné ciele. Neostali proste len pri tom, že tu máme dve lesbičky, tak nech sa mladí chalani potešia pohľadom na bozkávajúce animované devy. Trochu ma mrzí, že linka volieb starostu nemala toľko priestoru a bola fakt len na zasmiatie. Tešil som sa na riadny volebný súboj, ale nevadí, Gordon zachraňuje túto nevyužitú linku. Za čo som ale rád je to, ako tvorcovia pracujú s postavou Batmana. Tak takéto zobrazenie asi už nikdy nedostaneme. Tento seriál je pekný balans humoru a práce s postavami a ich vývojom. Som potešený. ()

Season 4 (2023) (S04) 

Nevadia mi vtipy a narážky na sex a lezbizmus, ale začína byť toho veľa. Už to prestáva byť vtipné a začína to byť mierne cringe, keď po niekoľký-krát počujeme Harley hovoriť o tom, ako by ošukala Ivy. Taktiež mi chýba klasická zostava King Shark, Clayface a Sy-borg. A epizóda II Buffone ma nepotešila. Chápem, že Bane v tomto seriáli sa dosť líši od iných verzií tejto postavy, ale bolo divné vidieť ho, ako sa bojí starej cestovinárky s valčekom. Hlavné duo ale stále baví. Harley a Ivy sa vybrali vlastnými cestami, čo im dosť komplikuje vzťah. Harley sa stáva súčasťou Bat-rodiny (ktorá mi príde celkom neschopná) a Ivy sa usiluje  viesť Legion of Doom. Ako fanúšika komiksov ma potešilo množstvo menej známych postáv, i keď len v malej úlohe, alebo len vo forme camea. A ešte jedno negatívum. V Harleyinej linke dôjde k ,,úmrtiu" a Harley sa ho rozhodne vyšetriť. Trvá to viac dielov a zo začiatku to vyzerá fajn, ale divák ľahko uhádne páchateľa, čo je škoda. Taktiež uzavretie tohto príbehu je také nijaké, ako keby tvorcovia nevedeli, čo s tým. Štvrtá séria Harley Quinn ma nepotešila. Nebola úplne zlá, ale na štvrtú (ktorú mám z celého seriálu asi najradšej) sa nechytá. Napriek tomu sa, vďaka záverečnej scéne, celkom aj teším na piatu, ak bude. ()

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama