Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Coruscante sa bývalí stúpenci Impéria dočkajú amnestie od Novej republiky. (Disney+)

Recenzie (54)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Že se rozvíjí další linie, by mi nevadilo. Ani to, že zatím má s dosavadním děním tak málo společného, že je to vlastně nový seriál uvnitř Mandaloriana. Zprvu to vypadalo docela dobře, viděli jsme život na Coruscantu, doplnily se další dílky do mozaiky. Dozvěděli jsme se co se stalo s těmi, kteří pracovali pro Impérium, sledovali jak vypadá život v Nové republice po válce... . Jenže tento příběh se tak podivně zvrhnul a navíc zabral 80% stopáže epizody. A to zrovna po tom, co jsem příběhu o Mandalorianovi a jeho pidijoudovi začal přicházet na chuť, kdy se do příběhu vrátila Bo-Katan a začalo to slušně fungovat. Kdyby byla linie s doktorem a jeho divnou společnicí dynamičtější a dávkována rovnoměrně s příběhem o Mandalorianech, nejspíš bych hodnotil o dost lépe. 70% ()

Algernons 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Části s Mandalorianem skvělé, ale nečekaný prostředek mě trochu zviklal. Jako takový mini film to bylo peckovně odvedené, ale divně to napasovali do epizody a nedali člověku ani pojítko se zbytkem dění. Což je škoda, protože samo o sobě to fungovalo skvěle, jen to je tak násilně vnuceno divákovi, až to působí jako úplně jiný seriál, takže nadšení z hodinové epizody brzy opadlo... přesto kvalitní epizoda. ()

Reklama

Gig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trochu zvláštní díl, jak už bylo tu vzpomenuto. Začátek a konec jsme v Mandově světě. Ale ten delší prostředek, jako by byl z jiného světa. Vím, doktor už tu jednou byl - a to i ta "ženská". Ale jako by to byl jiný svět - něco mezi Andorem, Total Recall. Poté najednou bác a jsme opět ve světě rytířů z Mandalore. A bác - titulky. Trošku ta střední část byla jako pěst na oko. I když mistrně udělaná a chápu, kde míří tvůrci - klony vs nová trilogie. Jen to bylo křečovitě vložené mezi prolog a epilog. Chyběl tomu prostřih a dynamika těch dvou dějových linií. Vypadalo to jako slepenec. Takže ač se člověk těšil na delší díl ze světa Star Wars, tak se po chvíli modlil, ať skončí nebo at se vrátí k "rytířům" z Mandalore nebo rytířům Jedi. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že ide o silnú epizódu, ale má dobré momenty a je príjemnou prestávkou od neustáleho vysvetľovania Manda. Myslím, že zameranie sa na niektoré menšie vedľajšie postavy a zistenie, kde sa v galaxii nachádzajú, je presne to, čo pokračovanie prvej sezóny Mandaloriana potrebuje, pretože Mandalorian je o interakcii menších postáv s väčším príbehom. Myslím si, že seriál upadol, keď sa príliš snažil byť ako filmy, a nie tým, čím by mal byť. Mando by mal mať určitú vážnosť, ale nemal by sa zameriavať na snahu byť rovnako epický, ako sa o to snažia filmy. Myslím, že najlepšie mandalorianské epizódy sú tie, ktoré spomalia a sústredia sa na skúmanie predstavených postáv, a nie na neustále cameá a laserové meče. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda která rozděluje fanoušky do 2 táborů. Jednomu se líbila dějová linka na Coruscantu a oceňují nový prvek v seriálu lehce připomínající Andor, ta druhá se nudila a považuje za peak této kapitoly dějové linky s Mandem a spol. Já jsem zatím někde mezi. Jsem zvědav jak se to bude dále vyvíjet. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama