Reklama

Reklama

Mandalorián - Season 2

(séria)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizódy(8)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (163)

Maynard. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to dobrý, je to dobrý. Ani druhá sérka neklopítá a je to pořádně nadupaná jízda v každým dílu. Možná mě krapet mrzí, že některý díly mají jen 30 minut, ale co už. Malej zelenej toho pořád ještě moc nepředvedl, ale to se časem poddá. POtěšilo, že si Manda sundal helmu, to jako bomba! Dějově je to stejně jednoduchý jako SW, ale v tom je právě ta jejich síla. Takže ano, stal sem se fanouškem tohodle seroše... :o) ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá série je rozhodně lepší než ta první. Líbí se mi ten westernový a samurajský styl seriálu. Miluju ty postavy, hudbu, Baby Yody, a ten FANSERVIS! Ano může se zdát, že fanservis je tlačený na pilu, ale pro fanoušky je to dvojitý orgasmus. Krásně se na to kouká potom. Giancarlo Esposito potvrzuje, že hrát záporáka je jeho druhý jméno, neskutečně mu to sedne, viz Breaking Bad. Závěr téhle série je to nejlepší co nám Star Wars předvedlo od dob Pomsty Sithů, byl to nepopsatelný zážitek. Jon Favreau a Dave Filoni may the force be with you! Už aby byla třetí řada! MILUJU TO! ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Mandalorian” , druhá sezóna s ôsmimi epizódami, sa vskutku celkom vydarila, a to i napriek tomu, že sa nejaký čas niesla v stereotypnom a jednotvárnom, začarovanom kruhu, čo sa kdesi až v strede našťastie prelomilo, zlepšilo a vylepšilo celkové hodnotenie a dojmy. Prvá, s názvom Maršal, bola naprosto unikátnou, inak odkazujúcou svojim spracovaním na Herbertovu DUNU, kedy som si zároveň i viac-menej myslel, že to už nič viac nemôže tak ľahko prekonať, pričom som sa väčšinou nemýlil, kedy sa nasledujúce (niektoré) časti presne poňali už iba na tie »misijné« , a to s konkrétnymi úlohami pre nášho protagonistu Mandoa, ktorý si vybudoval oveľa bližší vzťah ku Groguovi, než bolo tomu doposiaľ... Povedal by som, že predchádzajúca, siedma, bola sama o sebe viac strhujúcejšou, než posledná, finálová, ktorá už bola vypiplanou, a z časti aj samoúčelnou, akýmsi „esom v rukáve” z pozície tvorcov, ktorí si zrejme to najlepšie nechávali až na samý koniec ? Vyslovene si skalní fanúšikovia isto prídu na svoje, za ktorého sa osobne asi nepovažujem. Zrejme úplne najviac som ocenil prepracovanú, vizuálnu stránku a s pridanými, vizuálnymi efektmi, bez ktorých by sa to nemohlo asi zaobísť !? Je to na nich priam postavené, a tak jestvuje minimálna šanca, že nakoniec, áno. Tretia séria by v podstate ani vonkoncom nemusela prísť, no stopercentne prídu ďalšie, ktoré bude chcieť Disney vyžmýkať, pokým to bude možné ? ()

Vavča 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna začíná fakt mizerně, jakoby tvůrci zapomněli v čem byla síla jedničky, a místo příběhu a pestrého světa je to jakýsi zoufale neoriginální monster hunt vykrádající, kde co. Kvalita dílů jde potom nahoru, ale je poznat, že chybí Taika Waititi, magie a kouzlo nečekaného je pryč, byť uvidíme členy řádu Jediů, Katee Sackhoff, uvidíte staré známé, staví se i Boba Fett. Přes ten všechen vděčný fanservis a celkem impresivní souboje se nemohu zbavit pocitu, že na scénáři si mohli dát více záležet. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď som spri prvej série hundral, že síce super seriál, avšak pol hodiny je na epizódu z tohtod sveta príliš málo, aby si to divák stačil užiť. No a potom príde táto druhá, ktorá nielenže predĺži časti na akurátnu dĺžku, ale kvalita ešte viac išla hore. Bavili ma rovnako Mandove side questy, ako aj hlavná dejová linka, ktorá má v rukáve plno slávnych postáv zo SW, vrátane jednej famóznej. Nesie sa to vo westernovom duchu a všetky postavy sú proste super, rovnako ako soundtrack. Peniaze na tom proste vidno, ale aj láska k danej látke a Favreauovi by Lucas mal postaviť pomník. ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (100)

  • Flashback, který ukazuje, jak přišel Cobb Vanth (Timothy Olyphant) ke slavné mandalorianské zbroji Boby Fetta, je adaptací několika pasáží z knižní trilogie „Star Wars: Aftermath“ (2015–2017). (TwoFace)
  • Hlavní dramatická část příběhu je udělána na základě starého grafického konceptu dvorního grafika Star Wars Ralpha McQuarrie. Jeskyně i tvor v ní byli udělány zcela věrně, akorát dle původního konceptu se s ní měl potkat Luke Skywalker na Dagobahu ve Star Wars: Epizodě IV (1980). (Sidarius)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama