Reklama

Reklama

VOD (1)

Starý rival ponúkne Mandaloriánovi zmierenie. Mandalorián dúfa, že sa mu podarí vyriešiť ich nezhody bez ďalšieho krviprelievania a rozhodne sa tento konflikt raz a navždy ukončiť. (Disney+)

Recenzie (56)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po predošlom poklese kvality celkom slušný diel, v ktorom sa mohli diváci azda prvýkrát báť o hlavných hrdinov. Keď sa tvorcovia oprostia od stereotypných epizód so žoldnierskymi akciami a záverečnou časťou konečne rozbehnú kvalitný príbeh, druhá séria by mohla stáť za to. No uvidíme. Škoda len, že s tým nezačali skôr. ()

Daniel2003 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absolutní nářez po všech stránkách. Scénáristicky výborné, vizuálně bezkonkurenční a hudebně perfektně podkreslené. Hlavně ale tady děj jede naplno a spojuje dříve zdánlivě bezúčelné epizody, které nyní získaly silný význam. Mandalorian má náběh na nejlepší sci-fi seriál nové generace, tak snad to klapne po otřesné Disneyho SW trilogii. ()

Reklama

HennessyVSOP 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dalo se to očekávat, ale skutečně první a dvě poslední epizody budou ústředním motivem seriálu a ty mezi nimi dotvářejí charaktery, prostředí a obecný narativ. Tato epizoda má největší hloubku a dopad a pokud to vydrží i do finále, pak z doposud 80% seriálu udělá pravděpodobně mistrovské dílo ve SW světě, které nemá konkurenci ani mezi filmy. ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší epizoda! Úžasný díl, ve kterém se vrací postavy z předešlých dílů, takže tohle byl nejspíš důvod, proč jsme dostaly celkem zbytečné díly, ale teď to do sebe skvěle zapadá, že mi nic z toho nevadí. Baby Yoda neskutečný! To jak s ním tvůrci pracují je bomba! Závěr? Nedejchal jsem. Očekávám skvělé finále. Gus z Breaking bad is here! :-D ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lando Kalrisian ponúkne Mandovi možnosť raz a navždy uzavrieť kapitolu s prenasledovaním kvôli odcudzenému pokladu v podobe Baby Yodu. To ale ešte netuší do akej pasce Impériu padne. V Landovi sa nakoniec pohne svedomie ale naši hrdinovia sú obkľúčený a cesty von niet.  Prevedenie: Všetko bolo super a cítiť, že sa dostávame do veľkého finále iba tá cesta k Landovmu precitnutiu bola dosť slabá ale zrejme kvôli krátkej stopáži nám ako divákom to musí stačiť. 92% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama