Reklama

Reklama

Unfriend

  • Nemecko Friend Request (neoficiálny názov) (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laura je jednou z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "facebookové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (186)

stration 

všetky recenzie používateľa

Naši západní sousedé se teda vytáhli! Atmosferická pecka, která těží ze současného trendu sociálních sítí, ale i ze starších duchařin a lesních ježibab. Herci jsou v pohodě, lekačky fungují na výbornou, svižně to odsýpá a konec je taky celkem dobrý. Pro mě rozhodně překvapení a nejlepší německý horor za hoooodně dlouhou dobu. Určitě doporučuju! ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Trvalo to roky, ale nakoniec sa to podarilo a po várkach shitov sa aj v žumpe moderného hororu – teda v jeho CYBER subžánri objavilo niečo (viac než) pozerateľné. Či je to len výnimka potvrdzujúca pravidlo, ukáže až čas, no konečne je to aspoň film, ktorý je spracovaný sympaticky a nie tak over-the-top-kokotsky. Proste vydarený, moderný, teenagerský horor. ()

Reklama

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Obrovské prekvapenie z Nemecka.Táto fúzia "Cyber hororu" a "Witchcraftu" vyšla fakt na výbornú.Zopár (aj keď klišé) fungujúcich lakačiek nechýba.Herecke obsadenie celkom sympatické,typické pre tieto teenagerske kúsky.Technická stránka a celkové spracovanie mi dosť pripomína ostatné novodobé duchárske kúsky spoza mláky.Ono celkový ten Americký "look" sa nedá filmu uprieť.No to je asi jedine,čo by som vytkol.Inak spokojnosť! 80% ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně není dobrý, když něco musím dokoukávat na dvakrát. A to je tenhle případ, kdy jsem u toho prostě usínal. Ono to celý nabudilo dojem, jakože je všechno fajn. Hlavní obsazení, super kámoši a jedna nepěkná osoba, kvůli který se to dosere. To, že to mělo pár slušnejch lekaček mi ale nezmění názor na celej film. Ono to totiž vůbec dohromady nefungovalo, nemělo to příběh a nebavilo mě to. Navíc, poslední dobou se toho podobnýho točí tolik, že ani Němci z toho nevytrhnou. Kyber-šikana, stalking, gotika, čarodějnictví, posednutí démonem, dobrej guláš. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Námet sme už videli pri viacerých hororoch, to je pravda, ale spracovanie ma neustále udržovalo v pozore a veľmi bavilo a to bez ohľadu na to, že som Unfriend pozeral pri teplotách. I keď ten záver... ten mi akosi nesedel. Nevystrašil ma, len mi prišiel taký samoúčelný. SPOILER:Lebo keď si vezmeme do úvahy, že dievčina po smrti zabíjala Lauriných blízkych z pomsty a chcela docieliť to, aby bola sama, prečo sa potom z Laury na záver stala podobná bad-witch aj ked jej (zatiaľ) nikto neublížil? Nepriateľov si akurát tak išla vytvárať čo celé ničí koncepciu labilnej Mariny, ktorá sa k vraždeniu dostala zo psychicky nepriaznivého prostredia, v ktorom bola odmalička šikanovaná.. ()

Galéria (124)

Zaujímavosti (3)

  • Film byl natočen v Kapském Městě v Jižní Africe. (ARI50)
  • V 56. minutě je ve vyhledávači složek pacientů vyplněno „křestní jméno: Nedifar, příjmení: Marina“. Po otevření Marininy složky už je jméno zadáno správně. (Morrighan)

Reklama

Reklama