Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 3
Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvorcovia:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrajú:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(62)

Pri zaoceánskom lete dôjde k nevysvetliteľnému zmiznutiu lietadla, ktoré sa znovu objaví o 5 rokov neskôr, kedy sa už všetci dávno zmierili s jeho stratou. Kým cestujúci v lietadle strávili len pár hodín, na svete medzitým ubehlo niekoľko rokov... Keď let číslo 828 spoločnosti Montego bezpečne pristál po turbulentnom, no rutinnom lete, posádke a pasažierom spadol kameň zo srdca. Napriek tomu však v priebehu tých niekoľkých hodín v lietadle ubehlo na svete päť rokov a priatelia, rodiny aj kolegovia cestujúcich dávno oplakali ich stratu, vzdali sa nádeje a posunuli sa v živote ďalej. Kým stanú tvárou v tvár nemožnému, všetci teraz dostanú druhú šancu. Akonáhle však ich nová realita získa jasnejšie obrysy, objaví sa ďaleko väčšia záhada a niektorí z pasažierov si čoskoro uvedomia, že sú možno predurčení k oveľa významnejším veciam, než si kedy vôbec dokázali predstaviť. (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (82)

RedRose 

všetky recenzie používateľa

Dvě série to byl moc fajn seriál, který hodně připomínal můj oblíbený seriál The 4400. Někteří zmiňují i seriál Lost, ale kromě toho, že je na začátku letadlo to s tím nemá společného vůbec nic (klidně ať mi tu spojitost někdo vysvětlí)! Tedy první dvě série jsou moc fajn! Problém nastává v té třetí a začíná to vypadat, jako by scénaristům došly nápady a začali do toho míchat Boha!! Ano, boží úmysly, volání je boží přání, nebo úkol a ještě do toho celého zakomponovali trosky z Noemovy archy?? Skutečný kus dřeva, který pochází z Noemovy archy?? A  vědci tam mluví o víře, jako o součásti výzkumu! Tímto se ten seriál stal absolutně nekoukatelným, protože tyhle bláboly jsou na mě moc... 1. série 71% // 2. série 65% // 3. série 42% ()

mala_kea 

všetky recenzie používateľa

Celé jsem to dokoukal jen proto, neboť jsem chtěl zodpovědět veškeré otázky a celkově jsem chtěl zjistit, jak se tvůrci s celkovým konceptem vypořádají a jak dopadne finále. Většina postav mi s postupem času začala vadit a přiznám se, že kdyby seriál měl být ještě o pár dílů delší, asi abych hodnocení snížil. Takhle hodnotím jako průměrnou rodinnou scifi se zajímavým námětem. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možno je Manifest "béčkový" Lost pre menej sústredených divákov a navyše obľubujúcich nejakú tu melodrámu ako šľahačku na vrchole torty, ale na rozdiel od mnohých mystery seriálov hrá s divákmi férovú hru a na pokladané otázky dáva odpovede. Kto je naladený na správnu vlnu a má podobné seriály rád, nevadí mu riešenie nášho bytia prostredníctvom náboženských fráz a ani prepletanie vedy s niečím nadprirodzeným, tak sa rád stratí so všetkými pasažiermi letu 828 na niekoľko sezón v atmosfére a stratosfére totálneho mysteriózna. Osobne som rád, že sa až zas tak opatrne nechodí celý čas okolo horúcej kaše a karty (doslovne aj metaforicky) sa vykladajú na stôl priebežne a na konci sa vyloží z rukávu aj niekoľko es. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Můžu říct, že jsem se těšil na něco podobnýho jako LOST. Prvních 10 minut mě přesvědčilo o tom, že to se ztroskotáním nemá nic společnýho, ale i tak mě to zaujalo. Nápad úžasnej, hned si člověk musí uvědomit, co by v tý situaci dělal a hlavně jak je to možný. V průběhu dílů se to začalo vyhrocovat tím posláním. Ale bohužel vyvstalo až příliš otázek a minimum odpovědí. Když už se blížil konec řady, tak jsem čekal aspoň něco málo, kdyby nám řekli, nic. To bylo největší zklamání celý řady. Ale i tak herci neokoukaný, celkem slušný, dobře vymakaný řešení těch osobních problémů, to mi přišlo dost realistický. Ale jako kdyby sami scénaristi se do toho zamotali a nevěděli kudy kam. Druhý řadě dám určitě šanci, ale chci odpovědi. ()

elishia 

všetky recenzie používateľa

Zajimavy namet, obcas to z pocatku i vykouklo v pribehu. Ze zacatku tam bylo par momentu k zamysleni, ale ty brzo prevalcovaly naprosto nesnesitelne zkoprnele hereceke vykony a prazdne dialogy. S kazdou novou postavou se utrpeni jeste zhorsovalo. Druha serie uz je spis cista komedie, ktera jede se setrvacnosti. Nechapu toto vysoke hodnoceni, kvalitativne je tento serial na urovni Ordinace v ruzove zahrade. ()

Galéria (731)

Zaujímavosti (5)

  • Seriál se odehrává v „budoucnosti“. Letadlo přistálo 4. listopadu 2018. Což znamená, že během doby, co vyšly první epizody, je letadlo pořád ještě nezvěstné. (Lenore666)
  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)
  • Keď sa Michaela, Zek, Saanvi a Ben rozprávajú v nemocnici, Michaela sa postaví zo stoličky a povie Benovi, aby dohliadol na Saanvi, je možné vidieť vzadu na Michaeliných nohaviciach pripevnený mikrofónový vysielač. (TheDomoD)

Reklama

Reklama