Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh několika přátel, kteří se rozhodli vydat na adrenalinový výlet do kopců kolem Phoenixu. Všechno se vyvíjí výborně, dokud nespatří záhadný létající objekt, který spadl v jejich blízkosti. Po chvilkové debatě se rozhodnou celou věc prozkoumat. Jenže to, co objeví, nikdo z nich nemohl čekat. Za neznámým předmětem se totiž ukrývá tajemná síla, která s nimi nezamýšlí nic dobrého. (topr harley)

(viac)

Recenzie (3)

Essential odpad!

všetky recenzie používateľa

Predstavte si všetky najfejkovejšie videá z YouTube poskladané do jedného FF/mockumentary s tými najhoršími CGI a hereckým suterénom... a na záver ako predzvesť supervážneho supertajného generála US Air Force o blížiacej sa invázii použitý záber padajúceho asteroidu z Čeljabinsku .. Všetkým fandom FF žánru - RUKY PREČ! 0% ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Spôsob akým Brandon Cox natočil tento flik na mňa definitívne neurobil žiadny dojem. A ani flik samotný. Ono to spočiatku môže vyzerať, akoby to malo nadpriemerný budget (na tento druh filmov) ale použiť do snímku (relatívne) známe "youtubeufo" zábery hneď vedľa stíhačiek a vrtuľníkov us army spolu s dokumentárnym "handyshake" štýlom... tam proste vyhráva lacnota. A nepresvedčivé herecké výkony tú lacnosť ešte podčiarkujú. Mno a samozrejme zase tá logika... Po zásahu padá na zem UFO o veľkosti americkej stíhačky, a pád prežije! asi 5 mimozemských "kreatúr" dva až trikrát väčšie ako človek (ako by sa do tej konzervy naskladali?). Revú ako levy, behajú ako gepardi, no proste vývar jak blázen. Snaha sa tu síce uprieť nedá, ale tá blbosť. "Óh maj Gháádh" asi 50x za film, a samozrejme nesmieme vynechať scénu, keď jedna skupinka niečo urobiť chce, druhá nie, a tak sa budeme hádať čo spravíme, namiesto normálneho "Robte si čo chcete - ja padám". Proste typická US blbina s debilným scenárom z výpredaja. Už mi tam chýbalo len "Natočené podľa fejkových udalostí". PS: A potitulková scéna bola už čisté zúfalstvo... ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Opravdu ne. Nemám rád filmy, kde se jen kamera rychle hýbe a snaží se tím vzbudit pocity nejistoty, akčnosti, strachu. Prostě to nefunguje. Ne, když zde opravdu není něco zajímavého, na co by se dalo koukat. Tenhle film je jen snahou o mockumentary, ale ve stylu, který je divácky naprosto otřesný. Takových je ale většina. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Netvorov, mimozemské tvory a efekty boli vytvorené tým istým tímom VFX, ktorý navrhol draky pre úspešný seriál Game of Thrones (2011). (BoredKid)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama