Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hispánská rodina vkládá veškeré naděje do svého mimořádného dítěte - Jachtaře. Příčinou je osobní gesto, které vyvolá celosvětový zájem. Jachtař, vyzbrojený pouze “obyčejnou kytarou”, se postaví do čela týmu složeného z hodně samorostlých figur, a tak se rozvine neobyčejný příběh o největším, nikdy nevysloveném tajemství. (AMC Czech)

(viac)

Recenzie (4)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Výborná kamera a začiatok, ktorý má nenápadný nádych kvalitného indie filmového zážitku minimálne za štyri hviezdičky. Avšak postupne som sa začal nudiť a ksicht malého krpca dosiahol level otravnosti, ako i neustále brnkanie na gitaru , ktoré sa vlieklo celým filmom. Samotný príbeh tiež nič moc. Jediné, čo ho pre mňa robilo pozerateľným, bola naozaj tá kamera. Nelúbilo sa mi, že do detských rolí dali tých najmenších možných hovoriacich sráčov. Keby tie deti mali aspoň osem (minimálne!) rokov, verím, že by to mohlo byť i vtipné. Takto to iba pilo krv ku koncu. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Milý a jednoduchý snímok, ktorý cez jednoduchého a malého chlapčeka chce poslať pozitívne impulzy divákovi. Občas stačí len málo, aby sa veci dali do „pohybu“. Malú postavu v podaní Juliana Atocaniho Sancheza nie je možné mať nerád. Mrzí ma, že sme nemohli počuť tú pesničku. Škoda, že J. K. Simmons (ktorý by mohol byť tajnou zbraňou v tomto filme v roli vedľajšej postavy) nedostal viac priestoru. P.S.: „Ty si tu boss!“ „Áno, Bruce Springsteen.“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama