Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majiteľ hotela by celý personál najradšej okamžite vyrazil. Keďže sa však za ohrozených zamestnancov postaví riaditeľka Adela (Zuzana Fialová), majiteľ je nútený všetkých nahradiť za jazdy. Do akcie zavolá hotelových odborníkov priamo zo stredného Slovenska. Novým manažérom sa má stať Ferko (Lukáš Latinák), novým recepčným ostrieľaný Luis (Róbert Jakab) a bar si pod patronát vezme skúsený barman Štupeľ (Juraj Kemka). Situácia vyzerá beznádejne. Manažér Daniel (Alexander Bárta) so Samom (Ľubomír Paulovič) preto musia vymyslieť diabolský plán. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Krnac 

všetky recenzie používateľa

Táto časť sa mi veľmi páčila. Na začiatku vidíme ako sa úplne všetko zvrtlo, na konci sa všetko napraví a bude aj vysvetlené ako a celkom vás to prekvapí. A čo sa týka vtipov si myslím že tu boli dostatočne. ()

DeThomasso 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kemka v tejto časti exceluje. Najlepšia je jeho koktejlová časť "Buľ Hot". Aj vďaka nej som sa odhodlal to spustiť od začiatku, dosledovať do konca a neľutujem. Je to vtipné a stále v rámci normy, čo je fajn. Túto časť hodnotím na solídnych 90% na slovenské pomery. [Spoilerové hlášky Kemku]: "No páni, ja som nejaký Andrej Zátka, ale všetci ma volajú.....Štupeľ" "borovičkou človek nikdy nič nepokazí"..."u nás sa pije k borovičke pivko"..."suché vínko, z toho sa nepriberá"... :D ()

Reklama

Reklama