Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

cernakus 

všetky recenzie používateľa

Zajímavě vystavěná detektivka s vynikajícími hereckými výkony. Paradoxně jen "Dexter" prakticky nehraje a je chladný jako kdyby byl vrahem všech on. Pro nezdegenerovaného člověka žijící v bezpečí logiky a praktičnosti kontinentálního práva je sice centrální zápletka pro sérii vražd a jiných závažných přečinů slabá, ale motivy jednotlivých osob budou realistické. Jsou totiž důsledkem hovadiny, kdy v právu neexistuje promlčecí doba (typické pro mstivý "právní systém" anglosaského "práva"). ()

Mateyf.Iks 

všetky recenzie používateľa

Čistý 4. Oproti Stranger od stejnýhonautora předlohy se na to mnohem líp kouká. Hezčí herci, lepší herci, víc to odsejpá, zajímavější prostředí atd. Jde vidět, že si autor potrpí na boření stereotypů a dává rád do vedoucích pozic policie ženský a dává jim moc, což mi neva. Do poslední chvíle nevíte, kdo cova nový info každejch 5 minut. Takovej ten dobrej seroš na neděli klidne pro celou rodinku. ()

Reklama

elimS 

všetky recenzie používateľa

75% - komentář 20ti slovy: Takové "klasické""maloměšťácké" drama o hledání vraha mezi sousedy. Obstojná zápletka, každý je podezřelý a rozzuzlení zajimavé, ale né už tak šokující. +++ SPOILER 20ti slovy: Dcera "uteče", protože zjistí strašnou minulost své matky a jejich kamarádů...ale kamarádi zahlazují stopy přes mrtvoly...ikdyž má pomáhat a chránit. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Rovnakí tvorcovia, rovnaká šablóna. “Safe” šliape na totožnom princípe, ako “The Stranger”, čiže odkrýva tajomstvá obyvateľov jedného “sídliska”. Opätovne je k dispozícii solídny scenár, akurát v tomto prípade (oproti “The Stranger”) sa divák všetko dozvedá priebežne, respektíve v úvode každej epizódy. Nebolo to zlé, miestami je to síce opäť absurdné, a i keď mi “The Stranger” prišiel ako väčšia zábava, “Safe” stále spĺňa kritéria lepšieho priemeru. ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Látka na rozbor. Na jedný straně neskutečně úchvatnej střih a práce s flashbacky, díky kterejm se divák za a) nenudí, za b) nemusí lovit v paměti každej nepodstatnej ksicht. Na druhý straně bitka seriózního dramatu z ranku The Missing a černý anglický komedie s mrtvolama v mrazáku. Safe namísto nadšení spíš překvapuje. Odsýpá, kupí zvraty a udivuje Hallovou angličtinou. A stačí to. Na ⭐⭐⭐⭐ určitě. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (5)

  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)
  • The Guardian napísal: „To, čo sa v jednom bode zdalo, že by to mohol byť Broadchurch Netflixu – zmiznutie tínedžera, trápenie rodičov, vplyv na komunitu, policajné vyšetrovanie – sa čoskoro začne podobať Zúfalé manželky." (Arsenal83)
  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)

Reklama

Reklama