Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Predloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenzie (177)

Filmpress.sk (Viera Langerová)

"Po štyroch sériách je napriek niekoľkým výhradám zjavné, že ide o vydarenú žánrovú kombináciu s profesionálne modelovanými a príťažlivými postavami, dynamickým rozprávaním a správne nastavenými dávkami prekvapujúcich obratov." viac

Pažót.cz (Sebastian Pažót)

"To je ale pouze malá výtka k této šou, v níž je Joe (Penn Badgley) dokonalým psychoušem se vším všudy. Ať už jsou to jeho monology, pohledy a v neposlední řadě jeho terárium určené pro smrtelníky. Vždy, když zde někoho proti svému přesvědčení uzamkne, nastávají nejvíce adrenalínové momenty a jako…" viac

Súvisiace novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama