Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles, 2028. Krása 13-poschodového hotela Artemis už dávno pominula. Ale jeho múry ukrývajú to najmodernejšie zdravotnícke zariadenie na svete, ktoré financuje obávaný gangster Wolfking (Jeff Goldblum). Je určené výhradne pre bohatú klientelu podsvetia. Dobre utajenej nemocnici vládne už 22 rokov tvrdou rukou manažérka Jean Thomas, prezývaná Sestra (Jodie Foster). Vzhľadom k tomu, že jej "hostia" sú zločinci najťažšieho kalibru, pravidlá sú jednoduché - neurážať personál, žiadne zbrane a zákaz zabíjať ostatných pacientov. Keď sa na urgentnom príjme objavia bankový lupič Sherman (Sterling K. Brown) so svojím ťažko zraneným bratom Levom (Brian Tyree Henry), nanažérka netuší, že práve ubytovala veľmi veľký problém. Bratia totiž majú pri sebe zdanlivo nezaujímavý predmet, ktorý pochádza z poslednej nevydarenej lúpeže. Ten však má hodnotu 18 miliónov dolárov, čo je pre zločineckú elitu príliš veľa dôvodov na to, aby sa vykašľala na pravidlá. A navyše tá drobnosť patrí samotnému Wolfkingovi. Nuž, dnes v noci bude v hoteli Artemis poriadne rušno. (TV JOJ)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (195)

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Nechápem ako niekto môže napísať, že ten film bol nudný. Naopak má výborné, gradujúce tempo, množstvo sympatických postáv, nechýba mu originalita, emócie a skvelé dialógy. Celý film stojí a padá na fantastickej ironicky pôsobiacej Jodie Foster s veľkým srdcom a vôbec celý hotel pôsobil so všetkými tými hi-tech zdravotníckymi vychytávkami a tajnými chodbami veľmi pôvabne. Po zdrvujúcich recenziách som mal nulové očakávania takže pre mňa rozhodne prekvapenie roka. Mega som si to užil. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(90/2018) / Jodie Foster sa objavila po 5 rokoch na scéne a zobrala celkom neobvyklú rolu, podľa mňa jej to ale celkom sadlo a dala filmu tak povediac tvár. Ako už bolo v komentoch spomenuté, je tu jasná inšpirácia svetom ala The Purge. Rozhodne mi chýbalo lepšie tempo a "úvodná" konverzačka sa natiahla na pomaly tri štvrtiny filmu, škoda, lebo postavy fakt docela ušli. Na žánrovku obstojné a na väčší film tu ambície ani neboli, takže fajn. (6/10) ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

(Ne)poriadnej akcie sa dočkáme až ku koncu filmu. Počas celého jeho trvania to vyzerá ako čakanie na poriadnu bitku či prestrelku, tá sa však udeje až na samom konci a aj vtedy pôsobí akosi kostrbato. A tak sa nemožno čudovať, že film prosto nudí. Záver možno niektorých poteší, je však očakávaný, dalo by sa povedať, že až strnulý a patetický. Cítiť z neho akúsi snahu filozoficky film uzavrieť, to by však čosi filozofické musel zaviať cez plátno aj počas filmu. Ako už tušíte, nestalo sa. Hotel Artemis mal potenciál, dobré herecké obsadenie aj slušný námet. Ani jedno z toho nevyužil. Veľká škoda. 44% ()

liskam 

všetky recenzie používateľa

Neodolal jsem i přes to, že jsem si přečetl několik kritických konemtářů... bohužel je většina z nich pravdivá. Naprosto nevyužitý potenciál většiny postav, scénárista byl asi na kokainu když tohle psal a skoro žádná akce. na tomhle símku je jedno pozitivum, po shlédnutí se o dost více těším J. Wicka III. :-) za mě 45% ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

film co by asi chtěl být něco jako John Wick,ale není.Nápad není moc originální a mám podezření,že i kdyby byl,stejně by se ztratil v hromadě řečí o ničem.Co víc ani vizuálně nevypadá Hotel Artemis vůbec dobře.Celé je to takové divně tmavé a lacině působící.Jediným pozitivem je tak Sofia Boutella a její jediná dobrá akční scéna v celém filmu...40% ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (2)

  • Hotel je pomenovaný podla gréckej bohyne Artemis, bohyne lovu. Artemis bola narodená potajme, aby sa uchránila pred Herou, podobne ako aj tento hotel vznikol potajme. (Astonko)
  • Hotel Artemis ponúka 4 izby: Honolulu, Nice, Acapulco a Niagara. Hostia nie sú oslovovaní ich skutočnými menami, ale menami ich izieb, čo zabezpečuje kriminálnikom úplnú diskrétnosť. (Astonko)

Reklama

Reklama