Reklama

Reklama

Dora a stratené zlaté mesto

  • Česko Dora a ztracené město (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Doru (Isabela Merced), ktorá väčšinu života strávila spoločne so svojimi rodičmi v džungli, nedokázalo nič pripraviť na doteraz najväčšiu výzvu – strednú školu. Po tom, čo jej rodičia pri hľadaní strateného zlatého mesta záhadne zmiznú, musí Dora okamžite začať konať a vrhnúť sa s partičkou nedostatočne vybavených spolužiakov v ústrety divokému dobrodružstvu, aby ich zachránila. Dora a jej priatelia sa na tejto nebezpečnej misii budú musieť nielen predierať džungľou, ale tiež predbehnúť lovcov pokladov a rozšifrovať prastaré hádanky v snahe vyriešiť nerozlúštiteľnú záhadu bájneho mesta. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (59)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Dora And The Lost City Of Gold" sa bude hodnotiť celkom zaujímavo. Ja jednoznačne nie som cieľovou diváckou skupinou, no záleží na tom? Najmä ak som sa na tomto filme teda poriadne zasmial? Za mnohé tu vďačím Eugeniovi Derbezovi, ktorý je vtipný ako vždy a Isabela Moner tu má niekoľko skutočne vtipných reakcií. Je to maximálne nadnesené, no neskutočne ma to bavilo sledovať. Dora na strednej škole ma proste poriadne rozosmiala. Uznávam. Dobrodružstvo ako také je podľa mňa tiež celkom dobré. Myslím si, že keď sme boli decká, tak sme tiež tak trošku snívali o tom, že nájdeme obrovský poklad a filmy nám k tomu veľmi dobre pomáhali. Mohli sme sa do takého sveta na nejaký čas dostať. Aspoň ja som mal rád v detstve záhady a snažil som sa ich vyriešiť. Alebo nájsť poklad. Proste to bolo pre mňa. A tento film ma dostal do mojich detských rokov bez toho, aby som to očakával. Je to stupídne? Áno, je. Je to určené pre deti? Bez debaty. No mysím si, že ma to bavilo oveľa viac, než som si myslel a keby som mal deti, tak im to pokojne nechám pustené a nemal by som obavy o to, že budú mať pred sebou veľkú dávku nudy. Seriál som nepozeral, no je tu aj krátka animovaná časť, ktorá (ako som pochopil) prináša všetko to, čo decká mali v pôvodnom seriáli. Nemôžem tento film ohodnotiť negatívne. Na tom sa na ňom príliš moc nasmial. No nemôžem povedať, že je to kvalitné filmové dielo tiež. Ale je to dosť dobré na to, aby som ho ocenil ako slušný film. Vyzerá to okey, herci sú dobrí, a komédia podľa mňa funguje. A to mi stačí. Hodnotenie: B- ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Příjemné průzkumnické dobrodružství se nestydí připomínat svůj "cartoonový" původ ani cílit na předškolní ročníky infantilním humorem o kakání, nicméně obojí updatuje velkou porcí roztomilé a uvědomělé nadsázky pro (nerdovské) puberťáky, do kterých vyrostli též jeho hrdinové (jak je tak krásně vidět na Isabele Moner :)). Hledání ztraceného inckého města v (digitálně) výpravném, pestrobarevném prostředí exotické džungle už ale v obehraném "tombraiderovském" finále ztrácí dech (i dospěláckou zajímavost). ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Další rodinný výletově zkoumací film, který se snaží probudit představivost. Dlouho jsem se kvůli hereckému obsazení při sledování domníval, že je to indický film. Dvacetiletí hrají teenagery, vtipy jsou hloupé a nevinné. Před skoro dvaceti lety běžel animovaný seriál Dora the Explorer. Ti kteří s postavou Dory vyrostli a mají rádi filmy se správnou dávkou hlouposti typu Jumanji si asi hodnocení zvednou. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Poskladali asi najlepších momentálne dostupných latinskoamerických hercov a natočili dobrodružnú rozprávku. Len ich prítomnosť však nestačí. Veď taký Michael Peña v istých momentoch má byť scenárom sílene vtipný, výsledkom je však trápnosť. A čo "detské role?" Maximálne prehrávanie a amatérstvo. Ani zďaleka sa nedočkáme filmu v štýle Jumanji po stránke humoru či dobrodružného napätia. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Nepolíben původním animovaným seriálem s dcerami na gauči před obrazovkou HBO Go a jako jo. Pro děti určitě. Pro celou rodinu s odřenýma ušima. Barevné akční džunglodružstvím, jako když zkřížíš Jumanji, profesora Jonese, Mexičana z Hlubočan a Pipi dlouhou punčochu. Děti zabavíme, rodiče neunudíme a ještě vyřešíme záhadu ztraceného zlatého města. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo 6. srpna 2018 v Queenslandu a skončilo 7. prosince 2018. (SONY_)
  • V momentě, kdy se Dora (Isabela Merced) s přáteli snaží otevřít bránu pomocí souhvězdí, svítí přesně nad nimi měsíc v dorůstající fázi a je poloviční. Ovšem když se jim o minutu později podaří bránu otevřít, před nimi se objeví měsíc v úplňku a navíc na úplně jiném místě. (Tommy6)

Súvisiace novinky

Dora průzkumnice obsadila záporáka

Dora průzkumnice obsadila záporáka

16.12.2018

V hrané adaptaci seriálové Dory průzkumnice se vedle herečky Isabely Moner (Transformers: Poslední rytíř) jako představitelky titulní postavy objeví čerstvě také herec Benicio del Toro (Sicario). Ten… (viac)

Eva Longoria maminkou

Eva Longoria maminkou

21.08.2018

Eva Longoria (Zoufalé manželky, Manžel na zkoušku) se připojila k obsazení hrané adaptace pohádkové Dory průzkumnice Dora the Explorer od Paramountu. Herečka ztvární matku hlavní postavy. V roli Dory… (viac)

Reklama

Reklama