Reklama

Reklama

Karppi

(seriál)
  • USA Deadwind
Trailer
Fínsko, (2018–2021), 21 h 2 min (Minutáž: 42–49 min)

Réžia:

Rike Jokela

Hudba:

Juri Seppä

Hrajú:

Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen, Tommi Korpela, Pirjo Lonka, Riku Nieminen, Raimo Grönberg, Jonna Järnefelt, Pamela Tola, Mikko Nousiainen (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(28)

Obsahy(1)

Pouze pár měsíců po tragické události vyšetřuje detektivka Sofia Karppi vraždu, která souvisí s helsinskou stavební firmou. (Netflix)

Diskusia

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Seria 1: Nieco sa nam tu kazi.. Nemozem si pomoct, ale Deadwind sklzava do priemeru. Nevyrazne postavy, miestami az nesympaticke, ku ktorym sa divak nedokaze naviazat tak ako napr. pri Sorjonen alebo Most. Postava Karppi jedna castokrat iracionalne a miestami az hlupo. Pokial herecka chcela napodnobnit Sagu v Moste, tak sa velmi netrafila. Aj ked Karppi rodina je momentalne nefunkcna vdaka tragedii v rodine, sposom ako jedna je uplne mimo. (priklad je ked si dcera ziada vodu vnoci - chce uputat pozornost - a matka sa vyberie 'prejst' a dostane genialny napad jednat na vlastnu past) Karppi jednanie je iritujuce. Z nejakeho dovodu pohrda ludmi, hlavne svojim partnerom. Ten si tiez nosi svoj vlastny problem na chrbte. Jedine co ako tak funguje je atmosfera, aj ked kamera by mohla byt trosicku lepsia (viac exterierovych predelov bybolo fajn). Este dodam, ze to mohli skondenzovat do 10 casti, nietore pasage su dost natiahnute..

Reklama

Reklama