Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ossi v zoufalství zasáhne. Karppiová se po telefonu dozví nové informace o svém zesnulém manželovi. Nurmi si prožije krátké, ale bolestné shledání. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Priebeh vyšetrovania ma baví, avšak s tými osobnými a vzťahovými líniami je to tak, že tentokrát zaberajú až príliš veľa miesta. Pričom stačilo nechať Hennu vo väzbe a Nurmiho bývalú presťahovať niekde do Austrálie. Ale možno pôjde o emocionálne vrcholy celého seriálu, uvidíme. Uvidíme aj to, čo sa v skutočnosti stalo Sofiinmu manželovi, mohlo by ísť napríklad aj o prepojenie na súčasné vraždy, prečo nie. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opat ma vyrusilo, tak ako parkrat v predoslej serii, zobrazeny hlupy policajny postup. Jednak na mole, kde doslo k strelbe a i neskor. A pritom veci, ktore staci len trosku premysliet. Som zvedavy, ako rolu v tom zohrava typek s "opalenym ksichtom". :) Mierny nadpriemer. Odbocka do minulosti blondavej Karppi je zrejme len "mlzenim". ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na to, že jsem první dvě série hodnotila veskrze kladně a postupem času se mi to líbilo víc a víc, tak tady mě to nějak ztrácí. Moje averze vůči Henně pokračuje (i když tu vlastně nemám důvod proč), Karppi má furt jeden výraz a Nurmi je na pěst. Vlastně mě už ani moc nezajímá, co se tam děje a kdo stojí za vraždama. :D Dám aspoň ještě jeden díl? Nevím. Nuda. 2,5* ()

Reklama

Reklama