Reklama

Reklama

Heavy Trip

  • Česko Heavy Trip (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Turo trčí v zapadnutej dedinke na severe Fínska. Jediným svetlým bodom v jeho živote je amatérska metalová kapela Impaled Rektum, v ktorej zastáva post speváka. On a jeho kamaráti už 12 rokov skúšajú, ale dosiaľ neodohrali ani jeden koncert. Potom ich však prekvapí nečakaná návšteva z Nórska – organizátor jedného z najbrutálnejších metalových festivalov Northern Damnation. Chlapci si uvedomia, že je to situácia „teraz alebo nikdy“. Členovia kapely, ktorá sa po pokašľanom zahrievacom koncerte rozpadne, sa dávajú znova dohromady. Ukradnú dodávku, mŕtvolu v rakve z miestneho cintorína, nového bubeníka z liečebne pre duševne chorých a utečú do Nórska. Zatiaľ čo utekajú pred fínskou políciou, musia čeliť nórskej armáde a ich neslávne známej jednotke Delta, aby sa dostali na svoj prvý skutočný koncert. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (262)

WinstonS 

všetky recenzie používateľa

"What kind of music do you retards play?" "Symphonic Postapocalyptic ReinDeer-Grinding Christ-Abusing Extreme War Pagan Fennoscandian Metal!" Takhle jsem se nenasmál ani nepamatuju. Metalovou hudbu miluju a finský humor je mi nesmírně blízký, takže když se tyhle dva světy potkají, nemůže to dopadnout špatně. Některá slabší místa promíjím, spousta gagů a humorných situací mi to bohatě vynahradila. Film spíše pro lidi z metalové komunity, ostatní si to asi tak moc neužijí. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Táto fínska komédia je neskutočný úlet. Využíva množstvo klišé, ktoré mám rád a zároveň ma na niektorých metalových kapelách vždy pobavia. Film je síce nekonzistentný vo forme, lebo v druhej polovici už smeruje do neskutočného absurdna, ale bavil som sa. Pre fanúšika tejto muziky povinnosť a myslím si, že je to film práve pre túto skupinu ľudí. Zvyšok divákov asi nebude chápať túto komédiu rovnako, ako nechápe tento typ hudby. 70% HBO GO ()

Reklama

zette 

všetky recenzie používateľa

Jsem presvedceny o tom, ze kdyby z filmu zmizely vsechny napisy a jmena, netrvalo by dlouho, abych poznal, ze se jedna o finsky snimek. Ve filmu je cela rada finskych obyceju. Je zde dostatek zajimavych a vtipnych momentu. Ja ale na takove blaznive komedie nikdy moc nebyl, abych dal lepsi hodnoceni. I kdyz si to mozna zaslouzi... ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

... Co hrajete? SYMFONICKÝ,POST-APOKALYPTICKÝ,SOBYDRTÍCÍ,ANTIKŘESŤANSKÝ,EXTRÉMNĚ POHANSKÝ FENNOSKANDINÁVSKÝ METAL ... No popravdě jsem i dle zdejšího hodnocení čekal daleko víc. Jako milovník death metalu a hlavně grindu jsem očekával daleko víc muziky. Co se týče muziky je to jak na horský dráze. Něco se povedlo a něco ne. Povedený a vtipný scény střídá vyloženě trapnej humor(třeba bitka s rosomákem). 3hvězdy. PS. No jsem velice zvědavej co přinese pokračování který by mělo být snad letos. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tento metalový náklad z Fínska ma úprimne pobavil. Už len tie postavy a ich charaktery boli sami o sebe zábavné, a keď sa to potom dalo do tohto nápaditého príbehu s príslušným svojským humorom, tak z toho bola skvelá kombinácia! Film mal v sebe množstvo vtipných okamihov, scén a hlášok. Úplne TOP scéna bolo, keď sa im zasekla tá rezačka na soby a vznikol z toho skvelý metalový riff, aký nemal vo svete obdobu :D Len škoda toho miestami až príliš nevkusného a zvratkového "humoru" (to si veru mohli odpustiť). Ale inak super komédia, bavil som sa! 4* ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (7)

  • Na náhrobnej doske zosnulého bubeníka Jynkkyho (Antti Heikkinen) je napísaný neexistujúci dátum jeho úmrtia – 31.6.2016. (duridr)
  • Počas záverečných titulkov znie metalová verzia romantickej skladby „L'Été indien“, ktorú zložil Toto Cutugno. U nás je známa pod názvom „Ľúbim ťa“ v podaní Michala Dočolomanského. (mijec)
  • V originálním (finském) znění postavy mluví oulským dialektem. (Facillitant)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené