Reklama

Reklama

Heavy Trip

  • Česko Heavy Trip (viac)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Turo trčí v zapadnutej dedinke na severe Fínska. Jediným svetlým bodom v jeho živote je amatérska metalová kapela Impaled Rektum, v ktorej zastáva post speváka. On a jeho kamaráti už 12 rokov skúšajú, ale dosiaľ neodohrali ani jeden koncert. Potom ich však prekvapí nečakaná návšteva z Nórska – organizátor jedného z najbrutálnejších metalových festivalov Northern Damnation. Chlapci si uvedomia, že je to situácia „teraz alebo nikdy“. Členovia kapely, ktorá sa po pokašľanom zahrievacom koncerte rozpadne, sa dávajú znova dohromady. Ukradnú dodávku, mŕtvolu v rakve z miestneho cintorína, nového bubeníka z liečebne pre duševne chorých a utečú do Nórska. Zatiaľ čo utekajú pred fínskou políciou, musia čeliť nórskej armáde a ich neslávne známej jednotke Delta, aby sa dostali na svoj prvý skutočný koncert. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (262)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Pár trefných vtipů a hlášek a jinak filmařsky prázdný film a já fakt nechápu, jak dosáhl 80% na csfd. První polovina byla brána tak nějak vážně, dramaticky a pojata jako story jedné metalové kapely. Druhá půlka ale sklouzla k jízdě, která už prostě nedávala smysl a připomínala mi spíše parodii (dodávka spadne ze skály a nikomu nic není, umělý rosomák, rakev s mrtvolou...). Dokupy to prostě nedrží a i když to úplně vyloženě nenudilo, rozhodně bych si to nepustil znovu. ()

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Je to opravdu metalová komedie, která člověk neholdujícímu tomuto stylu moc bavit nebude. Já jsem pravý opak metal miluji ve všemožných odnožích (i tak zdaleka ne všechen metal), tudíž jsem "cílovka" tohoto filmu. Výsledek je mrak vtipných hlášek, gest i scének. Je zde tolik nezapomenutelných scének i hlášek, že nic nebudu vyzdvihovat a jen doporučím ať se na to každý fanda tvrdší hudby podívá. Jinak Minka Kuustonen je pohledná herečka a samotná kapela valí velmi slušný brutal death metal (s prvky slamu) a ani aplikace "Shazam" mi neprozradila, že by daný song někdo nahrál.. Ale kdo ví. :) 5z5 ()

Reklama

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Heavy trip je taková rodinná komedie, kterou by většina rodin vypnulo po prvním songu. Tento film je dělán s láskou k tomu nejtvrdšímu metalu. Film se pomalu rozjíždí a pak hrozně rychle skončí, ale ten pocit po skončení filmu je naprosto úžasnej. Hrozně feels good film a ten debilní úsměv z mojí tváře ještě nějakou tu minutu nesundám. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet EUR3milióny ($4milióny)Tržby USA $10,153Tržby Celosvetovo $22,000▐ Tak konečne poriadnu účelová bžunda, iná haluška a to ešte aj z fínska, takže nie sú len majstri na ľade ale aj na pódiu burácajúceho metálu. Neboja sa extrému, zájdu aj za premisu ale všetko to tu sedí, má miesto, sype to, kade tade padá, proste každú chvíľu to niečo trefné utrúsi a pobaví, Heavy metal zostava ako vyšitá. /90%/ ()

WinstonS 

všetky recenzie používateľa

"What kind of music do you retards play?" "Symphonic Postapocalyptic ReinDeer-Grinding Christ-Abusing Extreme War Pagan Fennoscandian Metal!" Takhle jsem se nenasmál ani nepamatuju. Metalovou hudbu miluju a finský humor je mi nesmírně blízký, takže když se tyhle dva světy potkají, nemůže to dopadnout špatně. Některá slabší místa promíjím, spousta gagů a humorných situací mi to bohatě vynahradila. Film spíše pro lidi z metalové komunity, ostatní si to asi tak moc neužijí. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (7)

  • V originálním (finském) znění postavy mluví oulským dialektem. (Facillitant)
  • Počas záverečných titulkov znie metalová verzia romantickej skladby „L'Été indien“, ktorú zložil Toto Cutugno. U nás je známa pod názvom „Ľúbim ťa“ v podaní Michala Dočolomanského. (mijec)
  • Na náhrobnej doske zosnulého bubeníka Jynkkyho (Antti Heikkinen) je napísaný neexistujúci dátum jeho úmrtia – 31.6.2016. (duridr)

Reklama

Reklama