Reklama

Reklama

Heavy Trip

  • Česko Heavy Trip (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Turo trčí v zapadnutej dedinke na severe Fínska. Jediným svetlým bodom v jeho živote je amatérska metalová kapela Impaled Rektum, v ktorej zastáva post speváka. On a jeho kamaráti už 12 rokov skúšajú, ale dosiaľ neodohrali ani jeden koncert. Potom ich však prekvapí nečakaná návšteva z Nórska – organizátor jedného z najbrutálnejších metalových festivalov Northern Damnation. Chlapci si uvedomia, že je to situácia „teraz alebo nikdy“. Členovia kapely, ktorá sa po pokašľanom zahrievacom koncerte rozpadne, sa dávajú znova dohromady. Ukradnú dodávku, mŕtvolu v rakve z miestneho cintorína, nového bubeníka z liečebne pre duševne chorých a utečú do Nórska. Zatiaľ čo utekajú pred fínskou políciou, musia čeliť nórskej armáde a ich neslávne známej jednotke Delta, aby sa dostali na svoj prvý skutočný koncert. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (261)

Edhelharn 

všetky recenzie používateľa

Mohla to byť KULTová komédiia skoro pre všetkých metalistov a fakt k tomu vela nechýbalo. Zápletka je síce ošúchaná ako nášivková bunda z 80tych rokov, čo vôbec ale vôbec nevadí, len je to celé akoby nedomyslené. Postavy sa občas chovajú trochu nelogicky. Niektoré vtipy, akokolvek dobré, sú tam akoby nasilu len aby tam boli a iné akoby boli utnuté alebo keby prišli skôr, tak by sa mohli dalej rozvinúť a mať kludne aj "viac" poínt,čo platí napríklad pre dejovú linku s a aby som nespoileroval tak napíšem s " vecou, ktorú viezli na dodávke hore " ,a všetkému čo tomu predchádzalo, z ktorej sa okrem vtipu dala vyťažiť aj trochu dojímavá scéna na záver. Ten film by v pohode zniesol aj dve hodiny. Herci ináč vynikajúci, a hudba? Tá je pravdaže Dokonalá :-) ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Fajn metalová oddychovka o vesnických lůzrech, kteří by to rádi někam dotáhli, ale úplně si neví rady jak na to. Lehký humor, pohodová atmosféra, pozitivní náboj, pár velmi dobrých nápadů (focení promo fotky pomocí policejního radaru). Asi bych u tohoto filmu nepřeháněl s nějakými superlativy, ale bavilo mě to a rychle to uteklo. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet EUR3milióny ($4milióny)Tržby USA $10,153Tržby Celosvetovo $22,000▐ Tak konečne poriadnu účelová bžunda, iná haluška a to ešte aj z fínska, takže nie sú len majstri na ľade ale aj na pódiu burácajúceho metálu. Neboja sa extrému, zájdu aj za premisu ale všetko to tu sedí, má miesto, sype to, kade tade padá, proste každú chvíľu to niečo trefné utrúsi a pobaví, Heavy metal zostava ako vyšitá. /90%/ ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

"Duše stovek sobů řvoucích bolestí na cestě do sobího pekla. To je naše hudba!" Parta metaláků do toho mydlí hlava nehlava, pere se s předsudky finského vidlákova a sní o koncertě na norském fesťáku. První dvě třetiny se film drží trošku při zemi, ale pořád se je na co koukat, co poslouchat a čemu se zasmát. Každopádně když zhruba po hodině nastoupí kluci na trip, tak jsem se začal řehtat a přestal až se závěrečnými titulky. Natočeno s láskou k metalu. 90% ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Tak do týhle kapely bych zapadla! Nabodnutá prdel v čele s frontmanem, a prvotřídním vrhačem šavlí, Turem se vydává do Norska na metalovej festival, kde hodlá zúročit svých 12 let zkušeností z hraní na sobích jatkách. Jeden bubeník je tuhej, druhej je šílenej, kytarista s baskytaristou alias Drtič Sobů a Posranej Mýval jezděj po strunách až mi naskákala husina a když Turo otevře pekelnou mordu tak hned po ukázkový rouře zazní hlas tak mocný, až se z toho poserete protože takhle krutě to dává max zombie z hlubin kanálu a nebo právě týpek, co nakopal prdel mocnýmu rosomákovi. Pro milovníky metalu nutnost, pro ostatní taky nutnost (ať konečně slyšíte, jak má znít hudba z Valhally, pyče!). V neposlední řadě díky Verbíkovi za skvělé doporučení. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov znie metalová verzia romantickej skladby „L'Été indien“, ktorú zložil Toto Cutugno. U nás je známa pod názvom „Ľúbim ťa“ v podaní Michala Dočolomanského. (mijec)
  • V originálním (finském) znění postavy mluví oulským dialektem. (Facillitant)
  • Turo (Johannes Holopainen), zpěvák kapely Impaled Rektum, nosí většinu filmu tričko Cannibal Corpse, což je název americké death metálové kapely, která vznikla v roce 1988. (pornogrind)

Reklama

Reklama