Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvoricu dlhoročných kamarátok spája okrem pevného priateľstva spoločná záľuba v knihách. Pravidelne sa schádzajú v svojom dámskom knižnom klube. Jedného dňa sa začítajú do erotického románu Päťdesiat odtieňov sivej. Táto voľba sa ukáže viac ako len inšpiratívna… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdovela po 40 ročnom manželstve. Vivian (Jane Fonda) si užíva spoločnosť mužov, ale záväzkom sa dôsledne vyhýba. Sharon (Candice Bergen) sa i po desaťročiach stále snaží spamätať z rozvodu. A manželstvo Carol (Mary Stenburgen) po 35 rokoch speje neodvratne ku koncu. Vášnivý a živočíšni svet pána Graya doslova obráti ich unavené životy hore nohami. V dámach sa opäť naplno rozhorí túžba po romantike a dobrodružstve. Nová kapitola je nielen v knihách vždy tá najlepšia… (Magic Box)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (147)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Já nejsem zrovna "fanoušek" tohoto typu filmu, ale jednou za čas si ho ráda užiju - vyčistím si hlavu a někdy se až dobře pobavím :) A s partou holek na Dámské jízdě si myslím, že tento film sedl jako "prdel na hrnec". Bylo to příjemné vidět skupinku starších dam, jak pracují se "současným" trendem - kdy kniha "50odstínů..." ovlivnila mnoho žen, mužů a celkově domácností. Je to pro mě taková průměrná oddychovka, správné tempo, dobrý čas a kino plný ženských - ideál na vyčištění hlavy :) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $10miliónovTržby USA $68,566,296Tržby Celosvetovo $94,849,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až nečakane pikantné, či perverzné na to že tu máme klub dôchodkín a hlavný chod sú ich odtieňové pochody erotických fantázii. Miestami to má celkom dobru šťavu a stále šikovnú skoro nestárnúcu žabu Jane Fondovú. /60%/ ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Parta seniorek pořádá každý měsíc čajový dýchánek, při kterém probírají knížku, kterou všechny ten měsíc četli. Jako další je čeká 50 odstínů šedi a všem to změní život. Čekáte peklo? Také jsem ho čekal a o to víc jsem byl překvapený z toho, jak film funguje a baví. Je to neskutečně příjemný, občas i vtipný a sympaticky zahraný film, (překvapivě mě ty bábrle neiritovali) který překvapivě po celou dobu nesklouzává k trapnosti, ačkoliv by se to dalo od daného námětu očekávat. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Na to, jak je to špatný film, jsem si na něj překvapivě uchovala jen dobré vzpomínky. Slavné herečky v seniorském věku společně čtou Padesát odstínů šedi. Co může být banálnější? Přesto to má svoje relaxační kouzlo a nostalgickou hodnotu v podobě vzpomínky na ty včera i dnes báječné ženské. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zenska obdoba tych chlapskych filmov so starymi pardalmi, ktori si aj vo vyssom veku chcu trochu uzit alebo konecne najst stastie. Je dobre ze take filmy vznikaju aj pre zeny a tento si bez nejakeho utrpenia bez problemov uziju aj chlapi. Ja som sa niekolkokrat aj dobre zasmial. Najviac sa mi pacilo, ze humor nie je infantilny, ale skôr decentny a aj ked padne nejake to sprostejsie slovo alebo sa vtip toci okolo sexu, tak to nepôsobi nechutne. Pribeh sa toci okolo styroch zien a ich muzov, z ktorych ma najviac bavila dvojica Diane Keaton a Andy Garcia. S miernym odstupom Mary Steenburgen a Craig T. Nelson, Jane Fonda (ktora aj ked je najstarsia, tak prekvapivo vyzera najzachovalejsie) a Don Johnson (ten v poslednych rokoch toci same dobre filmy). Najmenej ma bavila Candice Bergen a jej kocur? Ha,ha. Nejake rande tiez absolvuje. Vysledkom je prijemna komedia ktorej davam silne 3*, ale keby som bol o 40 rokov starsia zena, tak pravdepodobne dam plny pocet. 7/10. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (13)

  • Klub, do ktorého Sharon (Candice Bergen) chodí na stretnutie s Derekom, sa volá „Tomgeorge“. Dvaja muži, s ktorými je Sharon vo filme zapletená, sa volajú Tom a George. (Arsenal83)
  • Súprava pre obchod so spodnou bielizňou musela byť improvizovaná vo veľmi krátkom čase. Všetky zobrazené kusy spodnej bielizne patria preto scenáristke/producentke Erin Simms. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (viac)

Reklama

Reklama