Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvoricu dlhoročných kamarátok spája okrem pevného priateľstva spoločná záľuba v knihách. Pravidelne sa schádzajú v svojom dámskom knižnom klube. Jedného dňa sa začítajú do erotického románu Päťdesiat odtieňov sivej. Táto voľba sa ukáže viac ako len inšpiratívna… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdovela po 40 ročnom manželstve. Vivian (Jane Fonda) si užíva spoločnosť mužov, ale záväzkom sa dôsledne vyhýba. Sharon (Candice Bergen) sa i po desaťročiach stále snaží spamätať z rozvodu. A manželstvo Carol (Mary Stenburgen) po 35 rokoch speje neodvratne ku koncu. Vášnivý a živočíšni svet pána Graya doslova obráti ich unavené životy hore nohami. V dámach sa opäť naplno rozhorí túžba po romantike a dobrodružstve. Nová kapitola je nielen v knihách vždy tá najlepšia… (Magic Box)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (147)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „Dámsky klub“ más svoje čaro. O tom niet pochýb. Je to vďaka hlavne dominantným a charizmatickým herečkám (a samozrejme hercom). D. Keaton, J. Fonda, C. Bergen a M. Steenburgen zvládli svoje úlohy na perfektnú. Nikoho nechcem uraziť, ale tieto dámy vôbec nevypadajú na svoj vek. Kľudne by mohli „klamať“ o svojom veku minimálne 5 rokov. Sú fakt vo skvelej forme a svoju rolu hrajú prehľadom. Na mužskej línii zase čarujú D. Johnson a A. Garcia. Scenár a samotný film nie sú potrebné rozobrať do detailu. Stačí, keď povieme, že kľúčovú rolu v tom má „Päťdesiat odtieňov sivej“. Je to taká ľahká komédia (ku ktorej sa časom vrátite), prekvapujúco obsahujúca mnoho citov. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Book Club" hodnotím ako celkom v pohode film na pondelkový večer. Možno som od filmu čakal viac komédie. Najmä po prvej tretine mám pocit, že sa fóry vystrieľali a film začne byť veľmi vážny. Nemôžem poprieť, že je tu ešte pár vtipných momentiek. Najmä, keď si uvedomíme, že ich aj samotné aktérky začnú tak komentovať, že si uvedomíme, že vlastne je to aj veľmi vtipné. Lenže je to súčasne aj film o hľadaní niečoho, čo možno už niekoľko rokov v živote všetkých štyroch žien chýbalo. A vlastne im to všetko otvoria romány brakovej literatúry s názvom "Fifty Shades Of Grey". A nemám osobne tomu problém uveriť. V podstate je celý film veľmi uveriteľný, celkom prijemný a aj zaujímavý. Asi je viac určený ženskej diváckej základni, no ako muža ma to nijakým spôsobom neiritovalo a sledoval som 4 vskutku talentované herečky, na ktoré je fajn pozerať aj v súčasnom veku. Diane Keaton je vynikajúca ako vždy a Mary Stenburgen je rovnako skvelá. Čo sa týka mužov, tak sú tiež dobre spracovaní. Myslím si, že Andy Garcia je super a aj Don Johnson podal vynikajúci výkon, pričom jeho postava mala skvelú charizmu. Nemyslím si, že by film niekoho urazil. Má dobré momentky, má síce aj svoje nudné momentky, no minimálne to zachraňuje jeho srdce a dobré postavy. Ak ste na to naladení, čeknite si ho. Hodnotenie: B- ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

Od začátku je jasné, kam to všechno bude směřovat a já měla jen obavy, aby se to nezvrtlo něčím trapným, co bych neunesla a šel by celý klub do kopru. Ne nestalo se tak, bavila jsem se téměř celou dobu až na pár hlušších místeček, ale ať....Na každé dvojce bylo něco šmrcovního, ale asi nejvíc jsem přilnula k Dianě a Andymu. Těm to slušelo nejvíc a Andy tady byl super štramák. Nevím jestli to osloví …..nácky, asi ne, ale pro mě to byl příjemný relax. Ta labuť neměla chybu. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Všeobecně mám asi raději filmy o dětinských stařících než o babičkách v pubertě.. Babčách, které prožívají románky jako z červené knihovny a jako povinnou četbu mají 50 odstínů.. Naštěstí je dobré herecké obsazení, tak se dá na "Dámský klub" i přes cukrkandlový scénář relativně důstojně koukat.. Ideální film na vypnutí mozku ;-) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Popřechodová komedie svěží přibližně tak, jako její hlavní představitelky. Čtyři dámy v letech, čtyři charaktery, čtyři osudy. Místy neškodné, místy nudné, místy laciné, místy milé, místy snesitelné. Tenhle Sex ve městě po čtyřiceti letech vám musí vyloženě sednout…..jinak se taky může změnit v ubíjející záležitost. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (13)

  • Candice Bergen hrala váženú právničku v súdnom procese v Bostonské zločiny (od r. 2004), kde spomenula, že možno raz chce byť federálnou sudkyňou práve takou, akou je Bergenovej postava v tomto filme. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (viac)

Reklama

Reklama