Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • Česko Bláznivá noc (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Guy Carter je absolvent architektúry, má krásnu ženu a dieťa na ceste. Kde je teda problém? Už rok sa mu nedarí nájsť prácu v odbore, ktorý vyštudoval. Nutne potrebuje peniaze, takže sa ujme brigády s popisom „rozvoz". Čoskoro sa však ukáže, že bude namiesto pizze rozvážať prostitútky. Čaká ho jedna bláznivá a dlhá noc, pre ktorú odhodí zopár zábran a možno nájde aj stratenú hrdosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (63)

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Po pravde to nie je zle zahrané, len scenár tejto akože uletenej komédie je strašne nezábavný. Skôr to zachraňujú len tie hlavné postavy, pretože aj samotná párty a všetko okolo toho je taká strašná nuda, že len čakáte kedy sa všetko zvrtne a napokon skončí. Ak by to lepšieho režiséra a takisto scenár mohlo z toho by niečo viac uletené a hlavne zábavné. Tak je to len priemerný film, na konci ktorého si poviete: Čo som to vlastne videl?! ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá televízna blbina, čo nemá čo ponúknuť. Príbeh, ak sa to tak dá nazvať sa zmestí na jednu stranu a4ky a nič na tom nezmení ani úplne zbytočná pasáž s doktorom, alebo šlohnutými prachmi. Obe viditeľne slúžia len ako vata a natiahnutie času a nemajú absolútne žiaden vplyv na dej a jeho postavy. Pozrieť sa to samozrejme z nudy dá a to hlavne pre Janet Montgomery, ktorá tu je naozaj hot as hell a viac menej len vďaka nej to chytilo aspoň dve hviezdy. ()

Reklama

McGuffin 

všetky recenzie používateľa

Jedna Bláznivá noc, Amateur Night, dva kšefty a tři prostitutky, vše v rukách architekta bez práce, nastávajícího otce. Poprvé zazmatkuje, podruhé je lepší, dělá jim konferenciéra, pokladníka i zachránce. Co za to? Zničené auto, paklík dolarů a zakázka na vilu pro jednu z nich. Lisa Addario a Joe Syracuse, oba též režírující, se dost chlubí, že jde o příběh podle skutečnosti. P.S. To jsou řádky o něm, ne o obrázcích z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Jason Biggs v další roli stydlivého nekňuby. Tyhle role hraje pořád a nutno podotknout, že on snad ani nestrárne, vypadá furt stejně jako v Prcičkách 1. Tato komedie není vůbec špatná, i se u filmu zasmějete, ale film je také dost zaměřen na erotiku, takže pánové budou potěšeni. V porovnání s jinými komedie je to ale průměr, a to znamená 3*. ()

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Teď mi dalo nemalou práci vzpomenout si, o čem tahle perla americké kinematografie vůbec byla. Už vím, o neúspěšným architektovi, kterej se od dob, kdy píchal jablkovej koláč vůbec nezměnil a nezměnila se ani debilita jeho rolí. Pořád je to ten stejnej trotl, řekl bych nemrda, kterej ač má na dosah spoustu extatickejch zážitků v nově nabité práci, stejně to zase posere. Nemluvě o čtverce s profesionálkama, kterou by si určitě mohl vybrat jako pracovní benefit. Asi bude mormon. Nebo debil. 30% P.s.: v 80% americké produkce jezdí hlavní hrdina hnusným hranatým Volvem....kurva proč? ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama